paulina1994
Fanka BB :)
Ja mam nawet 2Ile ja bym dała za czynne w sobote laboratorium.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam nawet 2Ile ja bym dała za czynne w sobote laboratorium.
O nawet nie wiedziałam, że są dni darmowej dostawy. Będę obserwować!Dziewczyny jak by któraś widziała dzień darmowej dostawy w Gemini to alarmujcie bo w DOZ już długo nie ma Prenatalu
Ja niestety najbliższy taki mam 40km ode mnie. :c Ale nawet jeśli to nie pojadę bo auto na warsztacie.Ja mam nawet 2
Są [emoji4]O nawet nie wiedziałam, że są dni darmowej dostawy. Będę obserwować!
Gosia sprawdź sobie czy ceny bardziej Ci się nie opłacają na apteka Melissa.O nawet nie wiedziałam, że są dni darmowej dostawy. Będę obserwować!
Paulinka tak jak wyzej post pisałam Gosi. Ty też sobie sprawdź ofertę apteki Melissa.Są [emoji4]
Tak widziałam, że właśnie fajna jest ta apteka tylko właśnie jak ja chce zamówić tylko Prenatal to nie opłaca mi się płacić za wysyłkęPaulinka tak jak wyzej post pisałam Gosi. Ty też sobie sprawdź ofertę apteki Melissa.
Aaaa i ja np robię tak że piszę post na grupie mam z mojego osiedla i robimy 'zbiorcze' zamówienie. Ja i tak najczęściej mam 300 zł do darmowej wysyłki, a nawrt jeśli nie to dziewczyny się dorzucaja i spokojnie jest darmowa wysyłka. Potrafilam mieć zamówienia nawrt za 900 zł [emoji23]
Wiem rozumiem . Dlatego ja robię 'zbiorcze' zamówieniaTak widziałam, że właśnie fajna jest ta apteka tylko właśnie jak ja chce zamówić tylko Prenatal to nie opłaca mi się płacić za wysyłkę