reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ale ten cykl mam dziwny naprawdę, teraz nagle tydzień przed @ zaczęły boleć mnie piersi nigdy tak nie miałam, albo bolały mnie od samej owu i przestawały właśnie tak z tydzień przed @, albo nie bolały w ogóle a teraz cały cykl spokój a zaczęły boleć dopiero teraz, ciekawe czy to nie jakieś przesunięcie owu

O nawet nie wiedziałam, że są dni darmowej dostawy. :D Będę obserwować! :)
Gosia sprawdź sobie czy ceny bardziej Ci się nie opłacają na apteka Melissa.
Nie wiem czy mają dni darmowej dostawy bo dopiero ja odkryłam z polecenia koleżanki, ale to co zamawiałam to kosztowało gorsze w porównaniu do Gemini.
Np zel z biodermy dla dzieci Bioderma atoderm litrowy na Gemini 51.89 zł, a na Melissa zamówiłam 36.97 (data ważności jak najbardziej ok).
Kolzym (laktaza) na Gemini 16.45, a na Melissa 14.39.
I mogłabym Ci tak jeszcze sporo rzeczy co bralam Majce (chusteczki, probiotyki, witaminy) wychodziły dużo taniej.

Paulinka tak jak wyzej post pisałam Gosi. Ty też sobie sprawdź ofertę apteki Melissa.
Aaaa i ja np robię tak że piszę post na grupie mam z mojego osiedla i robimy 'zbiorcze' zamówienie. Ja i tak najczęściej mam 300 zł do darmowej wysyłki, a nawrt jeśli nie to dziewczyny się dorzucaja i spokojnie jest darmowa wysyłka. Potrafilam mieć zamówienia nawrt za 900 zł [emoji23]

Prenatal też na niej jest taniej
Screenshot_20180915-074316.jpg
Screenshot_20180915-074341.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180915-074316.jpg
    Screenshot_20180915-074316.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 325
  • Screenshot_20180915-074341.jpg
    Screenshot_20180915-074341.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 327
Paulinka tak jak wyzej post pisałam Gosi. Ty też sobie sprawdź ofertę apteki Melissa.
Aaaa i ja np robię tak że piszę post na grupie mam z mojego osiedla i robimy 'zbiorcze' zamówienie. Ja i tak najczęściej mam 300 zł do darmowej wysyłki, a nawrt jeśli nie to dziewczyny się dorzucaja i spokojnie jest darmowa wysyłka. Potrafilam mieć zamówienia nawrt za 900 zł [emoji23]
Tak widziałam, że właśnie fajna jest ta apteka tylko właśnie jak ja chce zamówić tylko Prenatal to nie opłaca mi się płacić za wysyłkę ;)

reklama
Do góry