reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ale ten cykl mam dziwny naprawdę, teraz nagle tydzień przed @ zaczęły boleć mnie piersi nigdy tak nie miałam, albo bolały mnie od samej owu i przestawały właśnie tak z tydzień przed @, albo nie bolały w ogóle a teraz cały cykl spokój a zaczęły boleć dopiero teraz, ciekawe czy to nie jakieś przesunięcie owu

O nawet nie wiedziałam, że są dni darmowej dostawy. :D Będę obserwować! :)
Gosia sprawdź sobie czy ceny bardziej Ci się nie opłacają na apteka Melissa.
Nie wiem czy mają dni darmowej dostawy bo dopiero ja odkryłam z polecenia koleżanki, ale to co zamawiałam to kosztowało gorsze w porównaniu do Gemini.
Np zel z biodermy dla dzieci Bioderma atoderm litrowy na Gemini 51.89 zł, a na Melissa zamówiłam 36.97 (data ważności jak najbardziej ok).
Kolzym (laktaza) na Gemini 16.45, a na Melissa 14.39.
I mogłabym Ci tak jeszcze sporo rzeczy co bralam Majce (chusteczki, probiotyki, witaminy) wychodziły dużo taniej.

Paulinka tak jak wyzej post pisałam Gosi. Ty też sobie sprawdź ofertę apteki Melissa.
Aaaa i ja np robię tak że piszę post na grupie mam z mojego osiedla i robimy 'zbiorcze' zamówienie. Ja i tak najczęściej mam 300 zł do darmowej wysyłki, a nawrt jeśli nie to dziewczyny się dorzucaja i spokojnie jest darmowa wysyłka. Potrafilam mieć zamówienia nawrt za 900 zł [emoji23]

Prenatal też na niej jest taniej
Screenshot_20180915-074316.jpg
Screenshot_20180915-074341.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180915-074316.jpg
    Screenshot_20180915-074316.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 320
  • Screenshot_20180915-074341.jpg
    Screenshot_20180915-074341.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 322
Paulinka tak jak wyzej post pisałam Gosi. Ty też sobie sprawdź ofertę apteki Melissa.
Aaaa i ja np robię tak że piszę post na grupie mam z mojego osiedla i robimy 'zbiorcze' zamówienie. Ja i tak najczęściej mam 300 zł do darmowej wysyłki, a nawrt jeśli nie to dziewczyny się dorzucaja i spokojnie jest darmowa wysyłka. Potrafilam mieć zamówienia nawrt za 900 zł [emoji23]
Tak widziałam, że właśnie fajna jest ta apteka tylko właśnie jak ja chce zamówić tylko Prenatal to nie opłaca mi się płacić za wysyłkę ;)

reklama
Do góry