paulina1994
Fanka BB :)
Poważnie ? Ja myślałam, że 30 dni i do tej pory się tego trzymałamRaczej bezterminowo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poważnie ? Ja myślałam, że 30 dni i do tej pory się tego trzymałamRaczej bezterminowo.
Jak się robi od razu to człowiek tak nie myśli o tym. Ale spokojnie do pół roku można z takim skierowaniem iść.Poważnie ? Ja myślałam, że 30 dni i do tej pory się tego trzymałam
O to spoko bo nie mam siły iść jutro na te badania, a mam skierowanie na TSH z 22 sierpniaJak się robi od razu to człowiek tak nie myśli o tym. Ale spokojnie do pół roku można z takim skierowaniem iść.
Nie, nie, było normalne [emoji23] dzięki za uświadomienie bo byłam świecie przekonana, że 30 dni i skierowanie do wyrzucenia [emoji23]Chyba, że bylo pilne to po takim czasie już nie będzie wykonane pilnie.
Dobra 3 msc też mnie zadowala [emoji23] jutro zadzwonię jeszcze i dopytam mają czynne od 7:30 więc w razie czego pojadę
Ile ja bym dała za czynne w sobote laboratorium.Dobra 3 msc też mnie zadowalajutro zadzwonię jeszcze i dopytam mają czynne od 7:30 więc w razie czego pojadę