Rozumiem to teraz tylko czekać aż kreska będzie ciemniejszaBo niestety tak mój aparat robi zdjęcia. A telefon na tyle poprawia że wczorajszej nie było widać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem to teraz tylko czekać aż kreska będzie ciemniejszaBo niestety tak mój aparat robi zdjęcia. A telefon na tyle poprawia że wczorajszej nie było widać.
Noo na tym widać, na dwoch poprzednich też nie widziałam
Nie wiem, ma je od @Maliina . W poprzednim cyklu pokazywały cień cienia i była ciąża niestety biochemiczna...Noo na tym widać, na dwoch poprzednich też nie widziałam
A jakiej firmy są to testy?
To ja dobrze wiem, ale sama sobie niestety nie pobiorę i nie zrobie badania. Gdybym tylko mogła... A gdyby auto nie byłoby na warsztacie pewnie już byśmy wracali z innego miasta gdzie w sobotę otwarte mają labo.Ja też na ostatnim widzę. Chociaż wczoraj chyba była lepiej widoczna ale to pewnie kwestia zdjęcia i światła. Najlepsza była by beta.
Ta wczorajszą wyglądała na różowa. Kurcze nie wiem co Ci doradzić. Wiem że ciężko czekać cierpliwie w takiej sytuacji.Nadziei sobie narobiłam, że będzie znacznie widoczniejsza, już nie mówię, że dwie tłuste kreski ale coś bardziej widocznego a tu klapa... Boję się, że to jednak mogą być fałszywe kreski. :/
Nie no czekam cierpliwie bo co mam robić, żaden szał i robienie kilku testów dziennie nic nie da. Czekam jak na zbawienie na ten poniedziałek.Ta wczorajszą wyglądała na różowa. Kurcze nie wiem co Ci doradzić. Wiem że ciężko czekać cierpliwie w takiej sytuacji.