D
Deleted member 182168
Gość
Ja nigdy czegoś takiego nie robiłam nawet nie wiem jak co i kiedy [emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak to jest szyjka macicy.Chciałam sobie sprawdzić pierwszy raz i tak zaraz przy poczatku, może tak na pół palca a mam króciutkie [emoji13] czuję taką twardą kulkę to może być to? Aż mi głupio pytać [emoji23]
3 mamOgólnie mąż zawiózł dzisiaj samochód na warsztat, jak do jutra do 9 się wyrobią to pojedziemy do innego miasta na betę. Wtedy jak będe chciała powtórzyć po 48h to w poniedziałek zrobię kolejną betę.
Raczej bezterminowo. Mój ojciec poszedł po roku ze skierowaniem właśnie rok temu wypisanym i normalnie pobrali krew.Dziewczyny ile jest ważne skierowanie na badania laboratoryjne ? [emoji4]