D
Deleted member 182168
Gość
Mam nadzieje chodź wątpie bo teraz poleciało ze mnie. Trochę takiej ciemnej prawie brązowej krwi I teraz znowu cisza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tym bardziej powinnaś to sprawdzić. Bo podwyższony hormon hcg może świadczyć o raku jajnika. Lepiej to sprawdzić skoro test pozytywny a krwawisz.Mam nadzieje chodź wątpie bo teraz poleciało ze mnie. Trochę takiej ciemnej prawie brązowej krwi I teraz znowu cisza
To tym bardziej powinnaś to sprawdzić. Bo podwyższony hormon hcg może świadczyć o raku jajnika. Lepiej to sprawdzić skoro test pozytywny a krwawisz.
Dokładnie, nie ma co się nakręcać w jakąkolwiek stronę.Ale ta kreska wyszła jakieś pare minut około 10-15 bo. Na początku wgl nie było widać kontrolnej nie wiem sama zobaczy się poczekam do poniedziałku
Dokładnie, nie ma co się nakręcać w jakąkolwiek stronę.
Lekko podbrzusze ćmi, ale na prawdę lekko. Piersi bolą ciągle. Mam wrażenie, że robią się pełne. Mam nadzieję, że kolejny test jutro rano będzie jeszcze ciemniejszy.Nio a jak tam ty się czujesz gratuluje kreseczki i trzymam kciuki [emoji173]️
Lekko podbrzusze ćmi, ale na prawdę lekko. Piersi bolą ciągle. Mam wrażenie, że robią się pełne. Mam nadzieję, że kolejny test jutro rano będzie jeszcze ciemniejszy.
Bardzo nisko, ale to w dzień kiedy mam dostać @.Dziewczyny mam głupie pytanie, jaką macie szyjkę tuż przed okresem? Jak ja czujecie tzn na jakiej wysokości itp?