reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Juz doczytalam ze ponad 2 lata.
Takie tlumaczenie ze pojdzie niewiele da bo ona nie rozumie jeszcze..
A zlobek prywatny, kameralny, w domu z ogrodem
Dzieci na prawdę różnie reagują, nie które płaczą na początku, inne dopiero po 2 tygodniach, a jeszcze inne wcale, ale nie ma się czego obawiać, najważniejsze, żeby przy dziecku nie płakać oddając je, szybko się żegnac i być usmiechnietym w drodze do żłobka! A i pamiętać, że opiekunki chcą jak najlepiej dla dzieci i nie dzieje im się krzywda ☺

reklama
Witam z rana;) po porannej kawie siedzę i czekam na nianię synka. To będzie ich pierwszy wspolny cały dzionek razem;) Ojjjj... coś czuję że w pracy nie będę się mogła skupić:oops: niech ten dzień szybko mija... Miłego dnia:happy2:

Witam się z rana!

Ojej. Oby dzień jutrzejszy szybko zleciał albo najlepiej jakbyś się rano obudziła bez tych wszystkich boleści.

Obudziłam się dodatkowo z gorączką i bólami dosłownie wszystkiego. :( Kaszel męczy, wymiotować mi się chce... No i musiałam zostać w domu, bo w takim stanie do dzieci nie pójdę..

witam dziś 23 dc i 10 dni o owu do okresu zostało 3 dni :) znowu kolejna noc ze wstawaniem na siku i z kłopotami przy ponownym zasnieciu:) dziś czuje się fatalnie brzuch mnie boli ale nie na okres tylko jakbym miała zakwasy po robieniu brzuszków a nierobilam:) może to spowodowane jest przez ciagle wrazenie pelnego pęcherza?? piersi nadal bolesne wczoraj się polakalam bo mój m mi nie kupil nic słodkiego a ja tak chciałam słodkie:( ja naleze do niejadków glownie jem tylko obiad i czasem kolacje ale od 3 dni musze zjeść rano bo mnie ssa wczoraj mój "M" się smial ze mi lodowke na kludke zamknie :) ide dziś do gina zobaczymy jak tam mój progesteron z piątku wyszedł i chyba lece na bete od razu :) trzymajcie kciuki

Cześć dziewczyny! Ja również w 23dc, i nic, kompletnie nic nie czuje, ani piersi, ani pęcherz... No może troszkę wczoraj ciągnęło podbrzusze hmmm :-(

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny trzymam za was kciuki.u mnie 10 dc (dopiero)temperatura nadal ta sama od kilku dni 36,7.czuje jajniki i bol krzyża.czuje ze owulka w tym cyklu bedzie szybciej.jak nigdy od lat.migdalove dobra decyzja.lepiej zostac w domu jak sie jest chorym.milego dnia

reklama
Juz doczytalam ze ponad 2 lata.
Takie tlumaczenie ze pojdzie niewiele da bo ona nie rozumie jeszcze..
A zlobek prywatny, kameralny, w domu z ogrodem
To tak samo jak u nas było. Dzieci wymieszane wiekowo. Jedna grupa. Max 13 dzieci. Jedna ciocia. W domu z ogrodem. Mały był zachwycony tym żłobkiem :) ja zresztą też :)
Teraz chodzi do przedszkola publicznego, nie narzekam, ale i częściej choruje - dużo cieplej niż w żłobku, a Aleks w okresie grzewczym nie może mieć za gorąco bo ma problem z roztoczami. No i większe skupisko Dzieci.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do góry