agrafka07
Fanka BB :)
Zrobiłam zdjęcie porównawcze.
Zobacz załącznik 897880
Jak test przesechł to jeszcze wyraźniej widać kreskę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam zdjęcie porównawcze.
Zobacz załącznik 897880
A na wczorajszym już prawie w ogóle nie widać.Jak test przesechł to jeszcze wyraźniej widać kreskę.
Mogę.zapytac jak się nazywa ten test co robiłaś ?Jak tylko mocz zaczął nachodzić na te testowe miejsce to już widziałam, że będzie mocniejszy cień.
Nie mam pojęcia, dostałam od @Maliina zamawiała je na allegro.Mogę.zapytac jak się nazywa ten test co robiłaś ?
Ja miałam jaśniejszą kreskę niż ta dzisiejsza w poprzednim cyklu a ciąża była więc mam dużą nadzieję.Zapytałam o nazwę testu bo w poprzednim cyklu miałam z każdym testem cienie nawet taki a ciąży nie było bo sprawdziłam betę. Pisze o tym bo wiem że nakręcić się jest łatwo ale natrafić na taki wadliwy test jeszcze gorzej i już teraz wiem żeby powtarzać testy ale nie tym samym a innym w każdym bądź razie życzę żeby u Ciebie to nie był fałsz Zobacz załącznik 897886
Brzmi obiecująco.Wlasnie, jak to z ta szyjka jest? Jestem tydzien po owulce, 22dc. Cykle 28-30. Moja szyjka jest wysoko ledwo moge dotknac ja palcem, kiedy opieram noge o wanne. Jest chyba twarda, ale nie jestem w stanie dosiegnac by sprawdzic czy jest zamknieta czy otwarta. Jak myslicie? Udalo sie?