reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Migdalove meeeega widać już tę druga kreskę. Nie ma innej opcji niż ciąża!!

Ja po wizycie u ginki. Grzybek jakiś mam i stan zapalny. Gyn-azol zapisany (pisze z myślnikiem bo mi zaś forum cenzurę nałoży), mam po tygodniu zrobić morfologię i przyjść. A co do ciąży, to pojawic sie dwa tyg po terminie OM nie prędzej bo nie ma sensu. Wiec teraz co tydzien czeka mnie przejażdżka do ginki [emoji23][emoji23]

(No chyba ze ciąży nie będzie)
Pogmerała mi tam na dole i teraz boli jak na @. [emoji849]

reklama
@Migdalove meeeega widać już tę druga kreskę. Nie ma innej opcji niż ciąża!!

Ja po wizycie u ginki. Grzybek jakiś mam i stan zapalny. Gyn-azol zapisany (pisze z myślnikiem bo mi zaś forum cenzurę nałoży), mam po tygodniu zrobić morfologię i przyjść. A co do ciąży, to pojawic sie dwa tyg po terminie OM nie prędzej bo nie ma sensu. Wiec teraz co tydzien czeka mnie przejażdżka do ginki [emoji23][emoji23]

(No chyba ze ciąży nie będzie)
Pogmerała mi tam na dole i teraz boli jak na @. [emoji849]
No to obyś na wizycie zobaczyła fasolkę. :)

@Migdalove pięknie ciemnieje! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Czekamy na betę! Z całych sił trzymam kciuki, żeby to dzidziolek się zadomowił

Trochę mnie nie było, miałam gorszy okres. Poprzednio niestety miałam biochemiczna. Bardzo to przeżyłam. Teraz jakoś głupio mam nadzieje, że się udało. 5dpo i temp poszła w górę. Także trzymajcie kciuki [emoji16]

Przytulam! Byłaś u lekarza prawdzić jak to wygląda po? Od razu wróciliście do starań?
U mnie również biochemiczna... Zastanawiam się czy odpuścić ten cykl i poczekać na wyniki progesteronu.

@Migdalove pięknie ciemnieje! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Czekamy na betę! Z całych sił trzymam kciuki, żeby to dzidziolek się zadomowił

Trochę mnie nie było, miałam gorszy okres. Poprzednio niestety miałam biochemiczna. Bardzo to przeżyłam. Teraz jakoś głupio mam nadzieje, że się udało. 5dpo i temp poszła w górę. Także trzymajcie kciuki [emoji16]
Przykro mi [emoji853]
Dobrze pamietam ze ty masz samych synkow ?

Przytulam! Byłaś u lekarza prawdzić jak to wygląda po? Od razu wróciliście do starań?
U mnie również biochemiczna... Zastanawiam się czy odpuścić ten cykl i poczekać na wyniki progesteronu.

Przykro mi, że i Ciebie to spotkało [emoji17]

Byłam na IP i wszystko samo się skończyło w 5dc zrobiłam badanie hormonów i wszystkie książkowe, wiec lekarz mówił, żebyśmy za ciosem szli bo zaraz po w wczesnym poronieniu łatwiej o ciąże.

Progesteron możesz zbadać w 3-5dc cyklu ale tez 7dpo, także może warto się starać i między czasie zrobić badania? Żeby cyklu nie tracić?

reklama
Do góry