reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No fakt. :) Masz racje. Ale i tak zapytam o to odstawienie duphastonu. Bo na logikę, skoro większość testów wychodzi w dniu spodziewanej @ a ja od ostatniej tabletki mam ok 5 dni do @, to przez te 5 dni może się dużo zmienić. Teraz odkopałam moje wyniki ze szpitala i jestem w szoku bo nie badali mi progesteronu. We wtorek pójdę na krew to zrobię sobie, bo sama jestem ciekawa.
Ja też ani w ciąży z synem , ani w tej nie miałam badanego progesteronu :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Wiem ze kazde dziecko inne, ale powiedz mi ile zajela mu adaptacja? Bo my od maja corke dajemy i sie boje..
Jak będziesz się bała to mała to wyczuje. Postaraj się sama nastawić się pozytywnie. Opowiadać o żłobku , że pójdzie do dzieci, że będzie się bawić z innymi dziećmi :)
Mój syn nie miał problemu żadnego z adaptacją. Tzn po dwóch tygodniach był jakiś tydzień że płakał ale tylko przy rozstaniu. Drzwi za mną się zamykały i chwila moment syna też nie było słychać [emoji23]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Mój bardzo szybko się zaklimatyzowal tyle że on mały był jak zaczął chodzić, bo miał 10 miesięcy te większe dzieci plakaly a on nie
Mój 2 lata i miesiąc miał jak poszedł do żłobka i też całe szczęście nie było problemów. Więc ja uważam że to od dziecka i podejścia też rodziców dużo zależy. No i nad opieką cioć w żłobku.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry