aga6
Fanka BB :)
Wiem ze kazde dziecko inne, ale powiedz mi ile zajela mu adaptacja? Bo my od maja corke dajemy i sie boje..My teraz wróciliśmy do domu i szykuje kolację. Mój synuś chodzi do żłobka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem ze kazde dziecko inne, ale powiedz mi ile zajela mu adaptacja? Bo my od maja corke dajemy i sie boje..My teraz wróciliśmy do domu i szykuje kolację. Mój synuś chodzi do żłobka
Ze Ci sie chcialo ;-)Poszukałam specjalnie dla Ciebie
Link do: Drewniany konik na biegunach
Link do: Konik na biegunach skandynawski biały drewninay
Ja też ani w ciąży z synem , ani w tej nie miałam badanego progesteronuNo fakt. Masz racje. Ale i tak zapytam o to odstawienie duphastonu. Bo na logikę, skoro większość testów wychodzi w dniu spodziewanej @ a ja od ostatniej tabletki mam ok 5 dni do @, to przez te 5 dni może się dużo zmienić. Teraz odkopałam moje wyniki ze szpitala i jestem w szoku bo nie badali mi progesteronu. We wtorek pójdę na krew to zrobię sobie, bo sama jestem ciekawa.
Jak będziesz się bała to mała to wyczuje. Postaraj się sama nastawić się pozytywnie. Opowiadać o żłobku , że pójdzie do dzieci, że będzie się bawić z innymi dziećmiWiem ze kazde dziecko inne, ale powiedz mi ile zajela mu adaptacja? Bo my od maja corke dajemy i sie boje..
Mój bardzo szybko się zaklimatyzowal tyle że on mały był jak zaczął chodzić, bo miał 10 miesięcy te większe dzieci plakaly a on nieWiem ze kazde dziecko inne, ale powiedz mi ile zajela mu adaptacja? Bo my od maja corke dajemy i sie boje..
Mój 2 lata i miesiąc miał jak poszedł do żłobka i też całe szczęście nie było problemów. Więc ja uważam że to od dziecka i podejścia też rodziców dużo zależy. No i nad opieką cioć w żłobku.Mój bardzo szybko się zaklimatyzowal tyle że on mały był jak zaczął chodzić, bo miał 10 miesięcy te większe dzieci plakaly a on nie
To jest nic, mnie wcześniej bolały piersi nawet 3-4 tygodnie bo miałam bardzo długie cykle, to był dramat.Mnie zaczęły boleć dopiero po odstawieniu anty. I to dwa, trzy dni po owu przez ok 3 dni. A teraz to już tydzień [emoji24]
Z ciekawości chciałam zobaczyć po ile takie rzeczy chodzą.Ze Ci sie chcialo ;-)
Bardzo dziekuje :*
Matko!! Nawet nie mów takich rzeczyTo jest nic, mnie wcześniej bolały piersi nawet 3-4 tygodnie bo miałam bardzo długie cykle, to był dramat.
To dodam, że puchły i tak bolały że lekkie dotknięcie bolało do płaczu... Jakby to było zapalenie piersi... Jak sobie przypomnę to mam ciarki...Matko!! Nawet nie mów takich rzeczy