reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
W papa to ja właśnie wogule nie wierzę ... Bo to statystyki ...a mi na pewno źle wyjdzie bo mam dziecko z wada genetyczna . To w którym tyg pojawiło się serduszko?
Mialam owulacje przed samym @ chyba i w 6. Ale lekarze nawet nie dopytali kiedy przypuszczam, ze mogla byc... tylko wszystko z om liczyli. Teraz jestem w 16t6d wszystko ok. Ale powiem Ci, ze nawet beta pozniej zwolnila troche i tez sie martwilam. Teraz codziennie modle sie o szczesliwe rozwiazanie w lutym

Jak przychodzi @ to juz nie ma co testowac serio.
Poza tym myslalam ze jednak przemyslalas co nieco z tego co ci ostatnio pisalysmy ale widze ze chyba nie [emoji849]

Mhm to ze przemyślałam i porozmawiałam z chłopakiem nie oznaczy chyba ze nie mogę się starać ja wiem co jest dla mnie dobre i dla mojego chłopaka mamy wszytko dogadane szkole skończę tak czy tak prace on ma dom mamy wiec nie wiem w czym problemem a to ze źle ułożyłam zdanie czy jakos inaczej on powiedział nie znaczy ze jesteśmy nie dojrzali chyba ze wy macie inne zdanie..... ale spoko każdy ma prawo do własnego zdania i myślenia na jakiś temat

Mialam owulacje przed samym @ chyba i w 6. Ale lekarze nawet nie dopytali kiedy przypuszczam, ze mogla byc... tylko wszystko z om liczyli. Teraz jestem w 16t6d wszystko ok. Ale powiem Ci, ze nawet beta pozniej zwolnila troche i tez sie martwilam. Teraz codziennie modle sie o szczesliwe rozwiazanie w lutym
No trochę wcześnie decydowali o łyżeczkowaniu ..masakra...ja teraz miałam też puzno owulację i ciekawe czy będzie już serduszko w poniedziałek a będzie 7 tc ...Trzymam kciuki za szczesliwe donoszenie ..będzie dobrze

Sent from my SLA-L22 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Mhm to ze przemyślałam i porozmawiałam z chłopakiem nie oznaczy chyba ze nie mogę się starać ja wiem co jest dla mnie dobre i dla mojego chłopaka mamy wszytko dogadane szkole skończę tak czy tak prace on ma dom mamy wiec nie wiem w czym problemem a to ze źle ułożyłam zdanie czy jakos inaczej on powiedział nie znaczy ze jesteśmy nie dojrzali chyba ze wy macie inne zdanie..... ale spoko każdy ma prawo do własnego zdania i myślenia na jakiś temat
Zrobicie jak uważacie. Ale mimo wszystko zachowujesz sie troche jak dzieciak bo foch ! Bo dziewczyny powiedzialy ci jak to wyglada z boku [emoji57] serio, zadna nie chciała ci zrobic przykrosci czy postawic na swoim jedynie uswiadomic ze dziecko to nie jest jak to nazwalas "konsekwencja ktora bierze sie na klate.."
Jesli takie macie podejscie to wybacz ale wedlug mnie i sporej czesci osob nawet nie ma co mowic o staraniach. Bo dziecka trzeba wspólnie pragnąć a nie traktowac jako konsekwencja seksu bez zabezpieczenia....
Poza tym do dzis nie daje mi jedna sprawa spokoju, zapytalam cie o wspolne mieszkanie - jak to widzisz ? Pisalas ze chyba W ciąży czy po porodzie zamieszkacie razem... kibicuje ci z calego serca ale nie chce cie urazic ale moim zdaniem takie zamieszkanie ze soba pod pretekstem dziecka moze wam nie wyjść.
Żeby z kims sie zdecydowac swiadomie na dziecko dobrze by bylo wczesniej troche razem pomieszkac, poznac sie na codzień bo potem moga wyjsc takie rzeczy o ktorych nawet nie pomyslisz [emoji57]
Uwierz, ze wiem co mowie..

Do góry