reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Tak. :) Chodzi o dzień kiedy będziesz miała pobieraną krew. :)
A 24h przed pobraniem chodzi tylko o stymulację sutków przy prolaktynie. :)
No to na spokojnie.

To teraz nie pozostaje mi nic innego, jak czekać do jutra i pogadać na spokojnie z ginką o badaniach. Niby 4cs to niewiele, jeśli chodzi o starania o dziecko i w porównaniu z niektórymi z Was, ale chyba wiedzieć o sobie nie zaszkodzi wcześniej, zwłaszcza, że my z M. już po 30-tce i szkoda czasu na czekanie, prawda?

No to na spokojnie.

To teraz nie pozostaje mi nic innego, jak czekać do jutra i pogadać na spokojnie z ginką o badaniach. Niby 4cs to niewiele, jeśli chodzi o starania o dziecko i w porównaniu z niektórymi z Was, ale chyba wiedzieć o sobie nie zaszkodzi wcześniej, zwłaszcza, że my z M. już po 30-tce i szkoda czasu na czekanie, prawda?
Pewnie, że lepiej zrobić takie badania. :) Ja to wszystko rok temu robiłam więc stwierdziłam, że teraz też wypada ponowić. :)

No to na spokojnie.

Powiem ci tak, ja dopiero zaczne robic wszystkie badania i bardzo zaluje ze nie zaczelismy robic tego wcześniej. Wiec wedlug mnie lepiej zbadać za wczasu, wiadomo nie przesadzac ze wszystkim ale jednak jak cos wyjdzie nie tak to lepiej wiedziec wczesniej [emoji6]

IMG_3051.JPG

Jeśli mogę spytac co myślicie?

Załączniki

• IMG_3051.JPG
    IMG_3051.JPG
    219,2 KB · Wyświetleń: 213
reklama
Do góry