reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wychodzi na to, że wg testów mam codziennie owulację przez tydzień [emoji33][emoji33][emoji33] ale [emoji173]️ nigdy za mało. ;) poprawimy dziś. Wczoraj M. nie dał rady ale wybudziłam go w środku mocnego snu, to nie mam pretensji, ale dziś go rozgrzeję! [emoji23][emoji23][emoji23]
no szalejcie nic innego nie pozostaje;p
powodzenia :D

reklama
dlatego moj gin mowi ze nie wierzy w te testy i odradzał mi je.
Przy np policystycznych jajnikach zawsze wychodzi pozytyw podobno. Moze byc tez ze zaskoczyłas... w kazdym razie jesli nie wyjdzie idz koniecznie do lekarza bo moze organizm przygotowuje sie do owulacji, a wcale jej nie ma.
Dziewczyny ja polecam test Nifty lub Harmony. Fakt drogie badanie, ale warte kazdej zlotowki. Mnie bardzo uspokoilo i faktycznie ten spokoj wart jest kazdych pieniedzy....

No kurde albo ja jakas slepa albo nie wiem [emoji849]
Ostatnio mamaginekolog mowila,że taki lekarz z listy musi co rok (?) Odnawiać dokument i wystarczy przekroczyć termin o jeden dzień i zostaje skreślony z listy FMF. Jak dośle jakiś dokument i przeprowadzone badania, jakieś sprawozdanie (?) Zostaje spowrotem naniesiony na listę FMF ;)
Aa no to może [emoji57]

jej jak moja "coreczka" slodko spi;p

Załączniki

• IMG_20180913_094522.jpg
    IMG_20180913_094522.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 74
Przy np policystycznych jajnikach zawsze wychodzi pozytyw podobno. Moze byc tez ze zaskoczyłas... w kazdym razie jesli nie wyjdzie idz koniecznie do lekarza bo moze organizm przygotowuje sie do owulacji, a wcale jej nie ma.
Dziewczyny ja polecam test Nifty lub Harmony. Fakt drogie badanie, ale warte kazdej zlotowki. Mnie bardzo uspokoilo i faktycznie ten spokoj wart jest kazdych pieniedzy....
Dokladnie, badanie jest drogie ale jednak spokoj jest tego wart [emoji6] dlatego ja wiem ze nawet jak usg+papa bedzie w porzadku to i tak zrobie kolejne zeby moc w spokoju cieszyc sie ciąża [emoji6]
Podeslij link ok ?

@maroosia04 trzymam kciuki zeby jednak teraz wam sie udalo, ale jesli nie to moze rzeczywiscie idz do gin, albo jakos dziwnie te testy ci dzialaja a wszystko jest ok ale moze pecherzyki ci nie pekaja ??[emoji848]

reklama
Dokladnie, badanie jest drogie ale jednak spokoj jest tego wart [emoji6] dlatego ja wiem ze nawet jak usg+papa bedzie w porzadku to i tak zrobie kolejne zeby moc w spokoju cieszyc sie ciąża [emoji6]Podeslij link ok ?

@maroosia04 trzymam kciuki zeby jednak teraz wam sie udalo, ale jesli nie to moze rzeczywiscie idz do gin, albo jakos dziwnie te testy ci dzialaja a wszystko jest ok ale moze pecherzyki ci nie pekaja ??[emoji848]
Link do: The Fetal Medicine Foundation

Do góry