mozesz mi napisac zaraz sobie zobacze poczytam i sprawdze jak wygladaja terminy do niej.Jakbys chciala to moge ci polecic lekarke z ZG ktora wykonuje prenatalne, ma certyfikat [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mozesz mi napisac zaraz sobie zobacze poczytam i sprawdze jak wygladaja terminy do niej.Jakbys chciala to moge ci polecic lekarke z ZG ktora wykonuje prenatalne, ma certyfikat [emoji6]
Dziekuje. Nie straszysz raczej otwierasz oczy. to co powinien powwiedziec mi lekarz dowiaduje sie od ciezarnych kolezanek z forum. przykre.Przede wszystkim wiele chorób można "leczyc" już na poziomie płodu, w brzuszku mamy. Dlatego ich wczesne wykrycie jest takie ważne. Wiadomo,że kobieta,w której rodzinie były przypadki trisomii będą z większym ryzykiem, ale to nie znaczy,że u wszystkich innych kobiet jest to z góry wykluczone. Przecież tak wiele kobiet, które nie miały "predyspozycji" do niesienia jakiegoś wadliwego genu rodzi chore dzieci chorób jest niestety mnóstwo...
Oczywiście nie straszę,sama jestem przed badaniem genetycznym połówkowym i się mega stresuje, bo na tym badaniu jest szczegółowo badane przede wszystkim serduszko. Trzeba być po prostu świadomym i mieć na uwadze zdrowie dzidziusia
Ja miałam prenatalne w 12t4d , także spokojnie masz jeszcze trochę czasu, porozgladaj się i na pewno kogoś znajdziesz. Wiem,że kilku specjalistów FMF ze Szczecina przyjmuje też w Gorzowie.tylko ze u mnie kasy nie straca dlatego ze ja przeszlam juz na izyty do mojego gina na NFZ. on jeszcze o tym nie wie.. bylismy umowieni na 20 wrzesnia i sie udalo w proadni na 20 dostac na NFZ wiec juz prywatnie chodzic nie bede.. lepiej przeznaczyc ten hajs na prenatalne i dojazd na nie.
jestem polowie 9tc dokladnie 8+4
zamierzam wlasnie sprawdzic w hipokratesie w Gorzowie kto przyjmuje bo chcialams ie tam umoic na usg 4d i przy okazji dopytam.Ja miałam prenatalne w 12t4d , także spokojnie masz jeszcze trochę czasu, porozgladaj się i na pewno kogoś znajdziesz. Wiem,że kilku specjalistów FMF ze Szczecina przyjmuje też w Gorzowie.
Wlasnie miałam ci napisać ale zerknelam jeszcze raz na liste fmf i juz tam tej lekarki nie ma ? [emoji848] to tak może lekarz przestac miec uprawnienia [emoji780][emoji780] ale sie teraz zdziwiłam [emoji848]mozesz mi napisac zaraz sobie zobacze poczytam i sprawdze jak wygladaja terminy do niej.
dlatego moj gin mowi ze nie wierzy w te testy i odradzał mi je.Zobacz załącznik 897468
Oszaleję sama ze sobą! [emoji24][emoji24][emoji24] jak w tym cyklu nie wyjdzie, to idę do gina i robię badania. Wczoraj wieczorem koło północy pik 200! Teraz nów to samo. A myślałam, że owu w pon była. [emoji849] No co jest ze mną nie tak... albo nie umiem tych testów czytać...
ja ją widzęWlasnie miałam ci napisać ale zerknelam jeszcze raz na liste fmf i juz tam tej lekarki nie ma ? [emoji848] to tak może lekarz przestac miec uprawnienia [emoji780][emoji780] ale sie teraz zdziwiłam [emoji848]
Ale mimo wszystko moze sobie zerknac i w razie co zadzwonic i dowiedziec sie co i jak [emoji57] zerknij na Femvita w ZG, dr P. Woźniakowska-Gondek
dlatego moj gin mowi ze nie wierzy w te testy i odradzał mi je.
Ostatnio mamaginekolog mowila,że taki lekarz z listy musi co rok (?) Odnawiać dokument i wystarczy przekroczyć termin o jeden dzień i zostaje skreślony z listy FMF. Jak dośle jakiś dokument i przeprowadzone badania, jakieś sprawozdanie (?) Zostaje spowrotem naniesiony na listę FMFWlasnie miałam ci napisać ale zerknelam jeszcze raz na liste fmf i juz tam tej lekarki nie ma ? [emoji848] to tak może lekarz przestac miec uprawnienia [emoji780][emoji780] ale sie teraz zdziwiłam [emoji848]
Ale mimo wszystko moze sobie zerknac i w razie co zadzwonic i dowiedziec sie co i jak [emoji57] zerknij na Femvita w ZG, dr P. Woźniakowska-Gondek