kasiula222
Fanka BB :)
Dziewczyny co na przeziębienie w ciązy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link do: Przeziębienie w ciąży - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla KobietDziewczyny co na przeziębienie w ciązy ?
Właśnie jem nalesniki i zobaczyłam twoja pizzę normalnie prawie ślina mi na ekran spadłaZapraszam na pizze! Został jeszcze jeden kawałek. Zobacz załącznik 897252
Trzymam kciuki kiedy powinna być @?Mam wyniki. Znowu coś podwyższonego...
Zobacz załącznik 897266
Nie wiedziałam. Myślałam, że jak poinformowałam w rejestracji, że jestem w ciąży to, że powiadomi lekarza, bo nawet rozmawiała z lekarzem i mi kartę zakładała. A jeszcze się mnie pytała czy będę prowadzić ciążę u nich a potem paliła głupa, że ona nagle nic nie wieAle to Panie z rejestracji nie przekazują info ze jesteś w ciąży. Sama musisz każdego lekarza u którego tylko jesteś poinformować o tym fakcie.
20 września więc już za chwilę.Trzymam kciuki kiedy powinna być @?
Żeby nie przyszła20 września więc już za chwilę.
Oby! W ogóle zdziwił mnie wynik progesteronu, że taki wysoki jest.Ja
Żeby nie przyszła
W ciąży jest podwyższonyOby! W ogóle zdziwił mnie wynik progesteronu, że taki wysoki jest.