reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mam L4 oskrzela mi zaatakowało. Ale u mnie to norma przy astmie. Zawsze zwykle przeziębienie kończy się zapaleniem oskrzeli. Powiedziałam lekarce o ewentualnej ciąży. Zapytała ile mi dni zostało do okresu i przepisała leki. Że nie powinno kolidować z ewentualną ciąża :) więc teraz łóżko i leki :)

No to odpoczywaj i kuruj się.

reklama
Hej dziewczynki. Troche mnie niebyło ;( musiałam się odciąć od tego całego stresu, i zajać się kilkoma sprawami z innej dziedziny. Na szczęście wracam, jeszcze pełna nadziei i optymizmu choć załamania też były.. za 5h wizyta u lekarza.. dziś uwaga.. 49dc ! W 36dc test negatywny.. ale od przedwczoraj uporczywie męczą mnie mdłości i wymioty, co prawda poza tym nic innego nie wskazuje na to że zaskoczyło. Ale kilka dni temu wyczytałam gdzieś na forum że dziewczyna w 38dc robiła test, negatywny a dwa tyg później lekarz stwierdził 6tc. Myślicie że jest dla mnie jeszcze nadzieja? Trzymajcie kciuki moje niezawodne!

Hej dziewczynki. Troche mnie niebyło ;( musiałam się odciąć od tego całego stresu, i zajać się kilkoma sprawami z innej dziedziny. Na szczęście wracam, jeszcze pełna nadziei i optymizmu choć załamania też były.. za 5h wizyta u lekarza.. dziś uwaga.. 49dc ! W 36dc test negatywny.. ale od przedwczoraj uporczywie męczą mnie mdłości i wymioty, co prawda poza tym nic innego nie wskazuje na to że zaskoczyło. Ale kilka dni temu wyczytałam gdzieś na forum że dziewczyna w 38dc robiła test, negatywny a dwa tyg później lekarz stwierdził 6tc. Myślicie że jest dla mnie jeszcze nadzieja? Trzymajcie kciuki moje niezawodne!

Ojej, No to trzymam kciuki! Wracaj do nas zaś z informacjami co i jak.

Dziekuje za mile slowa :) No tak przy biochemicznej teoretycznie mozna starac sie od razu tylko nie wiem czy bedziemy potrafili tak szybko. Boli mnie toi jeszcze bardziej smutek meza. Krotko moglismy cieszyc sie z pozytywnych testow ale to i tak boli :( Chociaz wiem, ze duzo bardziej by bolala strata na pozniejszym etapie, u nas to trwalo tylko kilka dni... Widocznie tak mialo byc, ze lepiej dla fasoki, ze musiala odejsc.
Genadia, jesteśmy na tym samym etapie. Testy pozytywne i beta wskazywała 3tydzień, 5 dni później beta poniżej 2 i tyle po ciąży :( w niedzielę już dostałam krwawienia i dzisiaj już jest tylko delikatne.

reklama
Do góry