reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Prenatalne to dokładne badania USG. Każde prenatalne, w zależności od tego którego trymestru jest, ma określone czego parametry mają być sprawdzone.
Na prenatalne warto iść do ginekologa który ma certyfikat do wykonywania tych badań. Na internecie znajduje się ogólnoświatowa lista lekarzy z certyfikatem FMF. Warto przed pójściem na te badania sprawdzić listę i zapisac się do jednego z lekarzy z listy.
KatiNails u kogo ty byłaś na prenetalnych ? Bo jesteśmy z tych samych okolic .

reklama
Cześć Dziewczyny;) kilka dni mnie nie było... ujrzała któraś jeszcze 2 kreseczki ? ❤️
Byłam dzisiaj na tym usg tarczycy i wychodzi na to ze wszystko w porządku. Być może w ciąży dopiero te przeciwciała się aktywowały, chyba nie ma się co martwić, ale to jeszcze w październiku stwierdzi mi endo :) póki co bede się starać :) owu się zbliża małymi kroczkami, w week urodzinki a jutro egzamin na prawko :szok: oby mi poszlooooo:oo2: kupiłam sobie tabletki uspokajające :laugh2: bo to taki stres ze ho ho :baffled:

Dr Sokołowski. Prowadził mi obie ciąże. I w obu ciążach robiłam u Niego wszystkie badania prenatalne. Trzecia ciąże też planuje prowadzić u Niego (ale to jeszcze minimum 2 lata do tego :))
Koleżanka do niego chodziła ale urodziła z wada genetyczna dziecko i była średnio zadowolona z jego postawy w takiej sytuacji . On przyjmuje na Litewskiej . ? Ja myślałam na prenetalne do Szajnera iść jeśli z moją ciąża będzie ok .

Koleżanka do niego chodziła ale urodziła z wada genetyczna dziecko i była średnio zadowolona z jego postawy w takiej sytuacji . On przyjmuje na Litewskiej . ? Ja myślałam na prenetalne do Szajnera iść jeśli z moją ciąża będzie ok .
Dużo moich znajomych do Niego chodzi i żadna nie narzeka :) mi ciąże prowadził z synem 4 lata temu (na początku krwiak który mógł teoretycznie ciąży zagrażać) i teraz urodziłam 6tyg temu córkę z którą też ciąże mi prowadził. Ja jestem nim zachwycona i nigdy nie pójdę do innego lekarza. Nie raz jak się coś działo dzwoniłam na jego prywatny numer i zawsze pomógł, doradzil. Także tego dnia którego pojechałam do szpitala a w nocy miałam cc na cito w 36+4 (dwa tygodnie przed terminem umówionej cc z nim). Dodatkowo jak miał mnie on ciąć (mam przepukline pepekowa) powiedział że mi ją podszyje. I sam to zaproponował.
A ze cc wcześniej, przez innego lekarza, że stresu że tak wcześnie zapomniałam powiedziec na bloku o tej przepuklinie. Ale trudno :)

Dużo moich znajomych do Niego chodzi i żadna nie narzeka :) mi ciąże prowadził z synem 4 lata temu (na początku krwiak który mógł teoretycznie ciąży zagrażać) i teraz urodziłam 6tyg temu córkę z którą też ciąże mi prowadził. Ja jestem nim zachwycona i nigdy nie pójdę do innego lekarza. Nie raz jak się coś działo dzwoniłam na jego prywatny numer i zawsze pomógł, doradzil. Także tego dnia którego pojechałam do szpitala a w nocy miałam cc na cito w 36+4 (dwa tygodnie przed terminem umówionej cc z nim). Dodatkowo jak miał mnie on ciąć (mam przepukline pepekowa) powiedział że mi ją podszyje. I sam to zaproponował.
A ze cc wcześniej, przez innego lekarza, że stresu że tak wcześnie zapomniałam powiedziec na bloku o tej przepuklinie. Ale trudno :)
Każdy ma swoje opinie . Fajnie że jesteś zadowolona.. on przyjmuje na Litewskiej?

reklama
Do góry