reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Witajcie dziewczynki. Wczoraj byłam na becie a przy okazji zrobiłam progesteron i prolaktyne. Z jednej strony bardzo się cieszę a z drugiej martwię o niski progesteron. Co sądzicie? Jutro powtórzę ten sam pakiet a wizytę mam dopiero w piątek wcześniej nie dało rady. Zobacz załącznik 896774

Gratuluję ciąży kochana! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Dziewczyny dziś mnie coś zastanowiło zauważyłam dziwny śluz którego po owulacji nigdy nie miałam. Wygląda jak płodny ale bardziej wodnisty i trochę biały. Za 11 dni okres.

Hej Dziewczynki! Dawno sie nie odzywałam więc sciskam i gratuluję laseczką co zobaczyły dwei kreseczki :-))))) ja czekam na @ spoznia sie 2 dni juz... test negatywny a w piatek jade nad morze ... pewnie mi chce zepsuć moj mini urlop :-/

U mnie test owu znów mocny. Poziom wg femmometer 146. Niewiele rozumiem z tego cyklu. 200 pokazało w niedziele, potem spadek do 108 i znów 146... obserwacje rozpoczęte. Dobrze ze mam zapas testów owu to mogę odświeżać co jakiś czas i patrzeć na zmiany.

Witajcie dziewczynki. Wczoraj byłam na becie a przy okazji zrobiłam progesteron i prolaktyne. Z jednej strony bardzo się cieszę a z drugiej martwię o niski progesteron. Co sądzicie? Jutro powtórzę ten sam pakiet a wizytę mam dopiero w piątek wcześniej nie dało rady. Zobacz załącznik 896774
gratuluje ciazy :)
progesteron bardzo niski koniecznie idz do lekarza.

reklama
U mnie test owu znów mocny. Poziom wg femmometer 146. Niewiele rozumiem z tego cyklu. 200 pokazało w niedziele, potem spadek do 108 i znów 146... obserwacje rozpoczęte. Dobrze ze mam zapas testów owu to mogę odświeżać co jakiś czas i patrzeć na zmiany.
Ja robię paskowe testy i dziś 4 dzień mam pozytywny test, wczoraj kreska bordowa aż, dziś nadal taka, też nie ogarniam tego

Do góry