reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Witajcie dziewczynki. Wczoraj byłam na becie a przy okazji zrobiłam progesteron i prolaktyne. Z jednej strony bardzo się cieszę a z drugiej martwię o niski progesteron. Co sądzicie? Jutro powtórzę ten sam pakiet a wizytę mam dopiero w piątek wcześniej nie dało rady. Zobacz załącznik 896774

Gratuluję ciąży kochana! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Dziewczyny dziś mnie coś zastanowiło zauważyłam dziwny śluz którego po owulacji nigdy nie miałam. Wygląda jak płodny ale bardziej wodnisty i trochę biały. Za 11 dni okres.

Hej Dziewczynki! Dawno sie nie odzywałam więc sciskam i gratuluję laseczką co zobaczyły dwei kreseczki :-))))) ja czekam na @ spoznia sie 2 dni juz... test negatywny a w piatek jade nad morze ... pewnie mi chce zepsuć moj mini urlop :-/

U mnie test owu znów mocny. Poziom wg femmometer 146. Niewiele rozumiem z tego cyklu. 200 pokazało w niedziele, potem spadek do 108 i znów 146... obserwacje rozpoczęte. Dobrze ze mam zapas testów owu to mogę odświeżać co jakiś czas i patrzeć na zmiany.

Witajcie dziewczynki. Wczoraj byłam na becie a przy okazji zrobiłam progesteron i prolaktyne. Z jednej strony bardzo się cieszę a z drugiej martwię o niski progesteron. Co sądzicie? Jutro powtórzę ten sam pakiet a wizytę mam dopiero w piątek wcześniej nie dało rady. Zobacz załącznik 896774
gratuluje ciazy :)
progesteron bardzo niski koniecznie idz do lekarza.

reklama
U mnie test owu znów mocny. Poziom wg femmometer 146. Niewiele rozumiem z tego cyklu. 200 pokazało w niedziele, potem spadek do 108 i znów 146... obserwacje rozpoczęte. Dobrze ze mam zapas testów owu to mogę odświeżać co jakiś czas i patrzeć na zmiany.
Ja robię paskowe testy i dziś 4 dzień mam pozytywny test, wczoraj kreska bordowa aż, dziś nadal taka, też nie ogarniam tego

Do góry