reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja chyba też już teraz mam taki. Wodnisty ciut, delikatnie się ciągnie ale bez szału. I zdecydowanie mniej go niż kilka dni temu.

Z badaniem nie myślałam, bo moja gin tak z marszu nie przyjmuje. A prywatnie nie chodzę, tylko na NFZ. Jak patrzę teraz na te testy, to pomimo tego, że te testy takie mocne były w zeszłym miesiącu, to widzę kiedy był pik. A teraz wszystkie jakby podobnie mocne. Poza wczorajszym dniem, gdzie ciut słabsze były. Jeśli jednak patrzeć na dodatkowy śluz, to moim zdaniem szczyt był w niedziele. Dziś już znacznie bardziej sucho.
Ciekawe czy ten śluz to dobry znak. Ciągle mokro bez wkładki ani rusz.

reklama
Ja czuję „nawilżenie”, ale super mokro to mi jakoś nie jest. Póki co chodzę bez wkładki. Ale też co jakiś czas badam śluz, podcieram się i sprawdzam i wariuję jak zawsze przy owu [emoji23]
Czas pokaże czy owocny będzie ten cykl ;) tylko ja miałam się nie nakręcać. A tu masz ehh. Ja jestem już po owu dlatego mnie to zaciekawiło :) do testowania mam sporo czasu. Testy czekają w szafce ;)

reklama
Do góry