reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Teraz się zastanawiam czym spowodowany był ten ból piersi. Któraś tak może miała? Mnie bolały od 13dc do 19dc i to dość intensywnie. Chyba że teraz tylko rano nie bolą a później znowu zaczną. Albo... Przestały boleć bo zaczęłam brać duphaston. Sama już nie wiem czy się martwić czy nie.

reklama
Teraz się zastanawiam czym spowodowany był ten ból piersi. Któraś tak może miała? Mnie bolały od 13dc do 19dc i to dość intensywnie. Chyba że teraz tylko rano nie bolą a później znowu zaczną. Albo... Przestały boleć bo zaczęłam brać duphaston. Sama już nie wiem czy się martwić czy nie.

Miałam jeden taki cykl, kiedy mega mocno bolały mnie piersi. Ale to było raz. Kilka dni bolało i przestało. Myślałam, że to ciąża, ale niestety.

U mnie super bordowa to ona nie jest. Na pewno nie taka mocna, jak w zeszłym cyklu. Ale jest mocniejsza niż kontrolna. Póki co nie odpuszczamy i jedziemy maraton [emoji173]️ z M. Bo nie chcemy tracić cyklu i okazji.

Cześć dziewczyny ! Gratulacje dla wszystkich z dwoma kreskami ;) za dwa dni powinnam dostać @ a tu ani cycki nie bolą ani brzuch nic normalnie. Jedynie to sutki wrażliwsze i śluz zmienił się na biało przezroczysty i jest go baaaardzo dużo. A przy wdechu ból tak jakby na środku podbrzusza.

Nie masz się czym martwić. Mnie też bardzo bolały piersi i niestety nic z tego nie było .mnie zastanawia śluz. Zawsze po wou miałam sucho a teraz jakaś wydzielina się pojawiła. Jak jest z tym śluzem ?

Miałam jeden taki cykl, kiedy mega mocno bolały mnie piersi. Ale to było raz. Kilka dni bolało i przestało. Myślałam, że to ciąża, ale niestety.

U mnie super bordowa to ona nie jest. Na pewno nie taka mocna, jak w zeszłym cyklu. Ale jest mocniejsza niż kontrolna. Póki co nie odpuszczamy i jedziemy maraton [emoji173]️ z M. Bo nie chcemy tracić cyklu i okazji.
Działaj :) u mnie już 18 dc więc pomimo że pozytywny test owulacyjny to odpuszczam hihi nawet ochoty brak, co ma być to będzie :)

Nie wiem jak to u was sie dzieje.. odkad badalam sobie cykl i owu nigdy nie mialam tak dlugo mocnych testow.. zazwyczaj po poludniu wylapalam, utrzymywal sie do wieczora i nastepnego dnia nie bylo juz mocnych kresek.
Ty masz przeboje z tą owu bo albo testy przez 5 dni ciemne albo raz ciemny raz jasny i znow ciemny. nie myslalas o tym by pojsc do gina zrobic usg i dowiedziec sie czy pecherzyk pekl i jest juz po?
ja bym nie wytrzymala. nigdy testowej kreski nie mialam ciemniejszej od kontrolnej ale jak widac nie trzeba by zajsc w ciaze.

Ja po owulacji w udanym cyklu miałam śluz taki wodnisty, a już w okolicy terminu @ zrobił się taki biały wręcz gęsty krem, to było w okolicy pozytywnego testu w 12dpo. I jest go ciągle więcej do teraz.

Powiedzcie mi jak to jest z tym progesteronem? Pisalyscie kiedyś, że w trakcie ciąży nie ma sensu robić bo zmienia się bardzo często. Któraś zna sie dokładnie na tym progesteronie i mi wyjasni?

reklama
Jakby owulacyjny ale nie rozciągliwy białawy i bardziej wodnisty.

Ja chyba też już teraz mam taki. Wodnisty ciut, delikatnie się ciągnie ale bez szału. I zdecydowanie mniej go niż kilka dni temu.

Z badaniem nie myślałam, bo moja gin tak z marszu nie przyjmuje. A prywatnie nie chodzę, tylko na NFZ. Jak patrzę teraz na te testy, to pomimo tego, że te testy takie mocne były w zeszłym miesiącu, to widzę kiedy był pik. A teraz wszystkie jakby podobnie mocne. Poza wczorajszym dniem, gdzie ciut słabsze były. Jeśli jednak patrzeć na dodatkowy śluz, to moim zdaniem szczyt był w niedziele. Dziś już znacznie bardziej sucho.

Do góry