reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziekuje wszystkim za wsparcie. Gdybym po teście nie zrobiła bety, to bym sobie zamówiła, że test fałszywie dodatni. To był najbardziej emocjonalny tydzień w moim życiu. Od poniedziałku z myślą o ciąży mogłam góry przenosić, w piątek dwa testy negatywne - cała noc nieprzespana żeby z rana pędzić na betę i po południu wyniki - przeczytałam z resztkami nadziei i wpadłam w historyczny płacz. Nie życzę nikomu, żeby tak los z nas drwił. Pozostaje mi wierzyć, że może być tylko lepiej i że jesteśmy z mężem w pełni zdrowi :) trzymam kciuki za Was wszystkie, bo jesteście wspaniale i bardzo bardzo silne!

reklama
Dziekuje wszystkim za wsparcie. Gdybym po teście nie zrobiła bety, to bym sobie zamówiła, że test fałszywie dodatni. To był najbardziej emocjonalny tydzień w moim życiu. Od poniedziałku z myślą o ciąży mogłam góry przenosić, w piątek dwa testy negatywne - cała noc nieprzespana żeby z rana pędzić na betę i po południu wyniki - przeczytałam z resztkami nadziei i wpadłam w historyczny płacz. Nie życzę nikomu, żeby tak los z nas drwił. Pozostaje mi wierzyć, że może być tylko lepiej i że jesteśmy z mężem w pełni zdrowi :) trzymam kciuki za Was wszystkie, bo jesteście wspaniale i bardzo bardzo silne!

Przykro mi, że tym razem się nie udało. Wierzę, że kolejny cykl będzie owocny i fasolka zostanie z Wami.

Zaczelam sie robic nadopiekuncza. Dzis szykowalam moja Julke do szkoly i doslownie jak z niemowlaczkiem ubieralam od podstaw wycalowalam na wyjscie a teraz czuje pustkę jak juz poszla do szkoły. Tak mi za nią teskno. Jutro nareszcie M wraca. Ale mi te 3 tygodnie minely.

Nie pociesze ale wiele kobiet przez to przechodzi a bardzo wiele nawet o tym nie wie.
Calkiem niedawno bo tuz przed swoim slubem Migdalove miala tez taka sytuacje i gdyby nie zrobila bety nie wiedziałaby o tym.
Musisz wyłączyć zle myśli, starać sie ponownie jak tylko @ sie skonczy i wierze ze kolejny raz bedzie szczesliwy.

Dotarł własnie do mnie :)

Załączniki

• IMG_20180910_084703_1.jpg
    IMG_20180910_084703_1.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 81
ja czekalam do usg z serduszkiem i dopiero wtedy odwazylam sie go kupic:p

Ja go kupiłam jak była jakaś promocja na cały ten zestaw z torbą, przypinką itp.

Panowie moi w szkole i przedszkolu. Poszłam w spokoju na zakupy. Pranie się robi. Jeszcze lekkie odkurzanie przede mną i popołudniu muszę jechać na zebranie do przedszkola [emoji849] nie znoszę tego.

reklama
Dziewczyny chciałam zapytać czy tylko ja mam taką teściową... U mnie w rodzinie wiedzą o ciąży, każdy się cieszy. A od strony mojego mam wrażenie, że każdy ma tak zwany "gul" i ból d... . Nikt z jego rodziny nie wie o ciąży i jedyne co słyszę od jego rodziców to, że " jeszcze trochę się poczeka i się powie ". Kryje się z moją ciążą jakby to był problem i wstyd jakiś. Jest tak okropną babą... o usg pytała przez ścianę, tak przez ścianę. Patrzyła na usg jakby chciała a nie mogła... Każdy jakiś gul ma. o_O tylko moja rodzina się cieszy, a jego mam wrażenie jakby czekała na najgorsze

Do góry