reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziekuje wszystkim za wsparcie. Gdybym po teście nie zrobiła bety, to bym sobie zamówiła, że test fałszywie dodatni. To był najbardziej emocjonalny tydzień w moim życiu. Od poniedziałku z myślą o ciąży mogłam góry przenosić, w piątek dwa testy negatywne - cała noc nieprzespana żeby z rana pędzić na betę i po południu wyniki - przeczytałam z resztkami nadziei i wpadłam w historyczny płacz. Nie życzę nikomu, żeby tak los z nas drwił. Pozostaje mi wierzyć, że może być tylko lepiej i że jesteśmy z mężem w pełni zdrowi :) trzymam kciuki za Was wszystkie, bo jesteście wspaniale i bardzo bardzo silne!

reklama
Dziekuje wszystkim za wsparcie. Gdybym po teście nie zrobiła bety, to bym sobie zamówiła, że test fałszywie dodatni. To był najbardziej emocjonalny tydzień w moim życiu. Od poniedziałku z myślą o ciąży mogłam góry przenosić, w piątek dwa testy negatywne - cała noc nieprzespana żeby z rana pędzić na betę i po południu wyniki - przeczytałam z resztkami nadziei i wpadłam w historyczny płacz. Nie życzę nikomu, żeby tak los z nas drwił. Pozostaje mi wierzyć, że może być tylko lepiej i że jesteśmy z mężem w pełni zdrowi :) trzymam kciuki za Was wszystkie, bo jesteście wspaniale i bardzo bardzo silne!

Przykro mi, że tym razem się nie udało. Wierzę, że kolejny cykl będzie owocny i fasolka zostanie z Wami.

Zaczelam sie robic nadopiekuncza. Dzis szykowalam moja Julke do szkoly i doslownie jak z niemowlaczkiem ubieralam od podstaw wycalowalam na wyjscie a teraz czuje pustkę jak juz poszla do szkoły. Tak mi za nią teskno. Jutro nareszcie M wraca. Ale mi te 3 tygodnie minely.

Nie pociesze ale wiele kobiet przez to przechodzi a bardzo wiele nawet o tym nie wie.
Calkiem niedawno bo tuz przed swoim slubem Migdalove miala tez taka sytuacje i gdyby nie zrobila bety nie wiedziałaby o tym.
Musisz wyłączyć zle myśli, starać sie ponownie jak tylko @ sie skonczy i wierze ze kolejny raz bedzie szczesliwy.

Dotarł własnie do mnie :)

Załączniki

• IMG_20180910_084703_1.jpg
    IMG_20180910_084703_1.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 84
ja czekalam do usg z serduszkiem i dopiero wtedy odwazylam sie go kupic:p

Ja go kupiłam jak była jakaś promocja na cały ten zestaw z torbą, przypinką itp.

Panowie moi w szkole i przedszkolu. Poszłam w spokoju na zakupy. Pranie się robi. Jeszcze lekkie odkurzanie przede mną i popołudniu muszę jechać na zebranie do przedszkola [emoji849] nie znoszę tego.

reklama
Dziewczyny chciałam zapytać czy tylko ja mam taką teściową... U mnie w rodzinie wiedzą o ciąży, każdy się cieszy. A od strony mojego mam wrażenie, że każdy ma tak zwany "gul" i ból d... . Nikt z jego rodziny nie wie o ciąży i jedyne co słyszę od jego rodziców to, że " jeszcze trochę się poczeka i się powie ". Kryje się z moją ciążą jakby to był problem i wstyd jakiś. Jest tak okropną babą... o usg pytała przez ścianę, tak przez ścianę. Patrzyła na usg jakby chciała a nie mogła... Każdy jakiś gul ma. o_O tylko moja rodzina się cieszy, a jego mam wrażenie jakby czekała na najgorsze

Do góry