reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Mam podobnie tyle tylko, że ja od rana euthyrox, po śniadaniu Prenatal, magnez (ja biorę ten, który kiedyś polecała Daga Ma.glek z B6) tylko 2 tab dziennie więc zdecydowanie mniej niż tego co ty będziesz brać ;) a ja w sumie i tak biorę jedną żeby nie przedobrzyc :p teraz jeszcze biorę ten antybiotyk na ten stan zapalny palcy, ale jutro ostatnia tab naszczescie :) i wieczorem bromergon :p robiłaś sobie poziom witaminy D? Ja biorę tą w Prenatalu 1500 jednostek i zastanawiam się czy to nie za dużo , fakt, że większość z nas ma raczej niedobry, ale wolę dmuchać na zimne
Jak byś chciała to mogę ci ten mój Femibion podesłać w wolnej chwili bo u mnie i tak leży bodajże 16 tab mi zostało ;)
Dobrze, że mi dałaś do myślenia! Przecież w femibionie jest Wit d3... Także nie będę brała tej Wit osobno, mężu będzie brał. Wiesz co wiem, że mam niedobór ale nie pamiętam na jakim poziomie bo wyniki dałam od razu lekarzowi bo nie orientowałam się w wynikach suplementów. Teraz przeczytałam jakie są konsekwencje nadmiaru Wit d3 to się przerazilam. Dobrze, że jeszcze dzisiaj nie zdążyłam femibionu wziąć.

Hej dziewczyny, może mnie kojarzycie.. jakiś czas temu zgłosiłam się do Was :) W piątek powinnam dostać @, a dzisiaj z ciekawości zrobiłam test i... mam wrażenie, że to się nie dzieje! czy ja mam jakieś zwidy, uszczypnijcie mnie... co prawda testy o czułości 10mlu/ml. Boję się cieszyć, to chyba nieprawda...
wielkie gratulacje

Ja w sumie nigdy nie miałam plamienia implantacyjnego. :)
Jak się czuję jako mężatka... Inaczej. :D Często łapie się na tym, że chcę powiedzieć 'narzeczony' zamiast 'mąż', ogólnie wszystko bez zmian ale jednak wydaje mi się, że teraz to już taki poważny związek - tworzymy rodzinę. ;) A z nazwiskiem mam na odwrót, bardzo mi się podoba nazwisko męża (znowu chciałam napisać narzeczonego :D ) i jestem dumna, że mogę nosić jego nazwisko. :)
mam podobnie z nazwiskiem swojego niecierpiałam

mam podobnie z nazwiskiem swojego niecierpiałam
Ja też wolę męża :D ale to dlatego że panieńskie mam tak jak jeden z byłych prezydentów Polski i nie raz ktoś pytał czy to nie moja rodzina [emoji23] a jakąś dobrą sławą ten prezydent się nie cieszył [emoji23] więc mnie to wkurzało. Tzn nigdy nie wstydziłam się swojego panieńskiego nazwiska. Ale pytania czy dogryzanie czasem moherowych beretow działała mi na nerwy

Hej dziewczyny, może mnie kojarzycie.. jakiś czas temu zgłosiłam się do Was :) W piątek powinnam dostać @, a dzisiaj z ciekawości zrobiłam test i... mam wrażenie, że to się nie dzieje! czy ja mam jakieś zwidy, uszczypnijcie mnie... co prawda testy o czułości 10mlu/ml. Boję się cieszyć, to chyba nieprawda...
Hej, pięknie wyszły kreski, gratuluję! [emoji173]

Haha kuzynka mojego męża jeszcze za panny miała tak samo na imię i nazwisko jak żona prezydenta p. Komorowskiego i akurat pracuje w Warszawie w urzędzie i jak zawsze dzwonila czy odbierała telefon w pracy i się przedstawiała to ludzie prawie jej się kłaniali przez telefon [emoji23]

Zielone jabłuszko gratulacje mega krechy [emoji7]

Ewelina kurcze szkoda że się nie udało, może w następnym cyklu [emoji8]

Dziewczyny jutro mam 25dc cykle 29-30dc. Czy już za późno na zbadania progesteronu?
Kiedy się bada prolaktynę? Coś czuję że ten cykl też będzie nie udany

reklama
Do góry