reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczyny, może mnie kojarzycie.. jakiś czas temu zgłosiłam się do Was :) W piątek powinnam dostać @, a dzisiaj z ciekawości zrobiłam test i... mam wrażenie, że to się nie dzieje! czy ja mam jakieś zwidy, uszczypnijcie mnie... co prawda testy o czułości 10mlu/ml. Boję się cieszyć, to chyba nieprawda...
Piękne kreski :) gratulacje :)

reklama
IMG_2493.JPG

Dziewczynki to dzisiejsze testy owu. Chyba jutro wypadałby ten MEGA pik co?

Załączniki

• IMG_2493.JPG
    IMG_2493.JPG
    306,8 KB · Wyświetleń: 320
Hej dziewczyny, może mnie kojarzycie.. jakiś czas temu zgłosiłam się do Was :) W piątek powinnam dostać @, a dzisiaj z ciekawości zrobiłam test i... mam wrażenie, że to się nie dzieje! czy ja mam jakieś zwidy, uszczypnijcie mnie... co prawda testy o czułości 10mlu/ml. Boję się cieszyć, to chyba nieprawda...
Gratulacje [emoji7] [emoji7]

Hej dziewczyny :) ja dziś cała niedzele w łóżku spędziłam chyba przeziębienie mnie dopadło i jeszcze biegunka :( nie wiem co mi się dzieje :(
To tak jak ja, też spędziłam niedzielę w łóżku. Od poludnia ćmi mnie podbrzusze @ ma przyjść dziś i tak na nią czekam i czekam......

To tak jak ja, też spędziłam niedzielę w łóżku. Od poludnia ćmi mnie podbrzusze @ ma przyjść dziś i tak na nią czekam i czekam......
A może nie przyjdzie ;) ja nie robię sobie nadzieji co do tego cyklu. Śluzu płodnego nie było oprócz tego w ostatni dzień @ więc tez będę czekać na następną @

A może nie przyjdzie ;) ja nie robię sobie nadzieji co do tego cyklu. Śluzu płodnego nie było oprócz tego w ostatni dzień @ więc tez będę czekać na następną @
Oj wątpię - ja to wiem że przyjdzie w tym cyklu przytulanki [emoji173] tylko 3 razy.
A co do śluzu to nie zawsze musi być na zewnątrz, wystarczy że jest przy szynce więc nic straconego [emoji6] [emoji5]

Oj wątpię - ja to wiem że przyjdzie w tym cyklu przytulanki [emoji173] tylko 3 razy.
A co do śluzu to nie zawsze musi być na zewnątrz, wystarczy że jest przy szynce więc nic straconego [emoji6] [emoji5]
Czasem wystarczy jedno przytaulanko i tylko jeden plemnik ;) więc wszystko możliwe :) niby jestem 4 dni po owu, przytulanka były prawie codziennie. Ale jakoś nadziei sobie nie robię. Jeszcze to przeziębienie z dnia na dzień dobrze że we wtorek dopiero do pracy wracam może przejdzie :)

Czasem wystarczy jedno przytaulanko i tylko jeden plemnik ;) więc wszystko możliwe :) niby jestem 4 dni po owu, przytulanka były prawie codziennie. Ale jakoś nadziei sobie nie robię. Jeszcze to przeziębienie z dnia na dzień dobrze że we wtorek dopiero do pracy wracam może przejdzie :)
Na pewno się wyjaśni w przeciągu 2 dni[emoji6]
Nadzieja zawsze jest dopuki nie ma @[emoji5]
Oby szybko przeszło Ci to przeziębienie [emoji5]

reklama
Hej niedzielnie wróciliśmy od mamy z obiadku :) i zabraliśmy wałówkę, wstawiłam pranie ciul ze niedziela. Nie miałam wcześniej czasu.
Ilonaz bardzo mi przykro że tak sie stało, czytałam kiedyś o tym że dużo kobiet tak ma i nawet nie wie. Trzymam kciuki za kolejny cykl.
Migdalov ja w ciązy z synkiem miałam plamienie implantacyjne, ale w ciązy byłam 6 lat temu juz zapomniałam wiele rzeczy. Jak się czujesz jako mężatka ?
Ja w sumie nigdy nie miałam plamienia implantacyjnego. :)
Jak się czuję jako mężatka... Inaczej. :D Często łapie się na tym, że chcę powiedzieć 'narzeczony' zamiast 'mąż', ogólnie wszystko bez zmian ale jednak wydaje mi się, że teraz to już taki poważny związek - tworzymy rodzinę. ;) A z nazwiskiem mam na odwrót, bardzo mi się podoba nazwisko męża (znowu chciałam napisać narzeczonego :D ) i jestem dumna, że mogę nosić jego nazwisko. :)

Do góry