Piękne kreski gratulacjeHej dziewczyny, może mnie kojarzycie.. jakiś czas temu zgłosiłam się do Was W piątek powinnam dostać @, a dzisiaj z ciekawości zrobiłam test i... mam wrażenie, że to się nie dzieje! czy ja mam jakieś zwidy, uszczypnijcie mnie... co prawda testy o czułości 10mlu/ml. Boję się cieszyć, to chyba nieprawda...
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
8mela3
Gratulacje [emoji7] [emoji7]Hej dziewczyny, może mnie kojarzycie.. jakiś czas temu zgłosiłam się do Was W piątek powinnam dostać @, a dzisiaj z ciekawości zrobiłam test i... mam wrażenie, że to się nie dzieje! czy ja mam jakieś zwidy, uszczypnijcie mnie... co prawda testy o czułości 10mlu/ml. Boję się cieszyć, to chyba nieprawda...
8mela3
Jak dla mnie pozytyw [emoji4] do dzieła [emoji173] [emoji173] [emoji173]
8mela3
To tak jak ja, też spędziłam niedzielę w łóżku. Od poludnia ćmi mnie podbrzusze @ ma przyjść dziś i tak na nią czekam i czekam......Hej dziewczyny ja dziś cała niedzele w łóżku spędziłam chyba przeziębienie mnie dopadło i jeszcze biegunka nie wiem co mi się dzieje
A może nie przyjdzie ja nie robię sobie nadzieji co do tego cyklu. Śluzu płodnego nie było oprócz tego w ostatni dzień @ więc tez będę czekać na następną @To tak jak ja, też spędziłam niedzielę w łóżku. Od poludnia ćmi mnie podbrzusze @ ma przyjść dziś i tak na nią czekam i czekam......
8mela3
Oj wątpię - ja to wiem że przyjdzie w tym cyklu przytulanki [emoji173] tylko 3 razy.A może nie przyjdzie ja nie robię sobie nadzieji co do tego cyklu. Śluzu płodnego nie było oprócz tego w ostatni dzień @ więc tez będę czekać na następną @
A co do śluzu to nie zawsze musi być na zewnątrz, wystarczy że jest przy szynce więc nic straconego [emoji6] [emoji5]
Czasem wystarczy jedno przytaulanko i tylko jeden plemnik więc wszystko możliwe niby jestem 4 dni po owu, przytulanka były prawie codziennie. Ale jakoś nadziei sobie nie robię. Jeszcze to przeziębienie z dnia na dzień dobrze że we wtorek dopiero do pracy wracam może przejdzieOj wątpię - ja to wiem że przyjdzie w tym cyklu przytulanki [emoji173] tylko 3 razy.
A co do śluzu to nie zawsze musi być na zewnątrz, wystarczy że jest przy szynce więc nic straconego [emoji6] [emoji5]
8mela3
Na pewno się wyjaśni w przeciągu 2 dni[emoji6]Czasem wystarczy jedno przytaulanko i tylko jeden plemnik więc wszystko możliwe niby jestem 4 dni po owu, przytulanka były prawie codziennie. Ale jakoś nadziei sobie nie robię. Jeszcze to przeziębienie z dnia na dzień dobrze że we wtorek dopiero do pracy wracam może przejdzie
Nadzieja zawsze jest dopuki nie ma @[emoji5]
Oby szybko przeszło Ci to przeziębienie [emoji5]
reklama
1
174974
Gość
Ja w sumie nigdy nie miałam plamienia implantacyjnego.Hej niedzielnie wróciliśmy od mamy z obiadku i zabraliśmy wałówkę, wstawiłam pranie ciul ze niedziela. Nie miałam wcześniej czasu.
Ilonaz bardzo mi przykro że tak sie stało, czytałam kiedyś o tym że dużo kobiet tak ma i nawet nie wie. Trzymam kciuki za kolejny cykl.
Migdalov ja w ciązy z synkiem miałam plamienie implantacyjne, ale w ciązy byłam 6 lat temu juz zapomniałam wiele rzeczy. Jak się czujesz jako mężatka ?
Jak się czuję jako mężatka... Inaczej. Często łapie się na tym, że chcę powiedzieć 'narzeczony' zamiast 'mąż', ogólnie wszystko bez zmian ale jednak wydaje mi się, że teraz to już taki poważny związek - tworzymy rodzinę. A z nazwiskiem mam na odwrót, bardzo mi się podoba nazwisko męża (znowu chciałam napisać narzeczonego ) i jestem dumna, że mogę nosić jego nazwisko.