paulina1994
Fanka BB :)
Hej hej dziewczyny pomóżcie też tak macie jak wyżej ? Zaczynam się denerwować, że coś jest może nie tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no powiem wam, że z tą zgagą już nie wytrzymuje... Polecacie jakieś tabletki? Takie co by pomogły szybko, jestem na mieście i nie bardzo mogę zastosować domowych sposobów.
Jak w domu jestem to ciepłe mleko to zbawienie.Mnie tez od wczoraj meczy a wcześniej nie miałam nigdy tej przypadłości... niefajne to tylko jak się tego pozbyć w ciąży? Nie wiem co można na to brać a co nie?
Zazdroszczę. Może norprolac ma takie skutki uboczne albo ja tak reaguje bo masakra... Taką mam okropną twarz.@Migadalove ja nie mam żadnych wyprysków, pryszczy itp po Bromergonie
Jak w domu jestem to ciepłe mleko to zbawienie.
Trzymam kciuki z a2 kreski jutro [emoji173]Jak jutro @ nie przyjdzie to kupie test i zrobie
Maz mowil ze mial sen jak z brzuchem chodzilam i oby sie sprawdzil.
Ja w każdej ciąży byłam wysyłają takimi cudami do końca 1 trym. Potem już do końca karmienia pięknie. Teraz mam to samo.Mnie wczoraj nawiedzil jakis wyprysk z bkku zaraz pod koscia zuchwy.. Ale to nie taki typowy pryszcz tylko bolesna gulka. . Nie lubie jak takie cos mam.
Dlaczego Cię jeszcze nie ma na majówkach? Czekamy [emoji4][emoji4]Kasia maszeruj natychmiast po test, wysikuj dwie kreski i widzimy się na majówkach!!!!!
Wszystko ok dużo szybciej się męczę, szczególnie na siłowni, zdarza mi się tak westchnąć głęboko czasami i cały czas praktycznie czuję brzuch. Nie jak na @, ale takie jakby zakwasy? Nie wiem jak to określić.. I brzuch wzdęty dość. Poza tym wielkie cycki [emoji23]Żmijka jak u ciebie byłaś u lekarza ? Masz jakieś objawy ?
Nie ma mnie bo nie chcę wybiegać przed szereg 24 września mam wizytę serduszkową i jeśli wszystko będzie okej to się melduję na razie 5t4d więc jestem ostrożnie optymistycznaTrzymam kciuki z a2 kreski jutro [emoji173]Ja w każdej ciąży byłam wysyłają takimi cudami do końca 1 trym. Potem już do końca karmienia pięknie. Teraz mam to samo.Dlaczego Cię jeszcze nie ma na majówkach? Czekamy [emoji4][emoji4]