D
Deleted member 182168
Gość
Mnie kusi strasznie test ale sześć dni conajmniej muszę poczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to bedziesz wiedziec ze musisz szukac przyczyny skoro ciazy brak. Zrob bedziesz wiedziec na czym stoisz. Ja 3 mam kciuki by to byla ciazaMyślałam o tym ale z kolei boję się że wyjdzie negatywnie..
Na szczescie w domu nie mam zadnego hahahaOby to było to [emoji1348][emoji1348][emoji1348] nie kusi Cię teścik?
Na szczescie w domu nie mam zadnego hahaha
trzymam kciuki żeby @ nie przyszła!U mnie dzis 28dc. Dzis planowo miala byc @. Oby nie przyszla.
Jak jutro @ nie przyjdzie to kupie test i zrobie[emoji846][emoji846][emoji846] oj taaak. Potrafią kusic. Ja jak miałam zapas to od 8 dpo robiłam. Będziesz czekała do poniedziałku cY zatestujesz w weekend?
Ale to bedziesz wiedziec ze musisz szukac przyczyny skoro ciazy brak. Zrob bedziesz wiedziec na czym stoisz. Ja 3 mam kciuki by to byla ciaza[emoji110][emoji110]
Póki co negatywneKochane co myślicie o tych testach owulacyjnych, dwa są z wczoraj z 13dc jeden z dziś 14 dcZobacz załącznik 895500