reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@IrenaX ciesze się, że dostałaś się do lekarza wczesniej, ale serio nie przejmuj się tymi przeciwciałami tak bardzo. One nie są u Ciebie jakoś bardzo podniesione ja miałam prawie 2000 a teraz mam 150 i jestem happy z tego wyniku. Tych przeciwciał w sumie się nie leczy, leczy się tylko skutki czyli TSH wiec lekarz też nie wiadomo czego nie zrobi. Za to mozesz sobie poczytać o diecie w takim przypadku, bo dieta można tu wiele zdziałać. A co ciekawe jak lekarz zobaczył moje przeciwciala na poziomie 2000 to powiedział, że trzeba szybko zachodzić w ciążę, bo będzie raczej coraz gorzej. A im większa ilość przeciwciał tym większy proces zapalny tarczycy i gorzej zajść w ciążę. Trzymam kciuki za wizytę ✊✊✊
Dziekuje Kochana❤️ Byłam u rodzinnego i dała mi skierowanie do specjalisty, ale i tak pójdę w październiku do tego co mam prywatnie, bo dzwoniłam do innych i wszystko na październik :szok: to już poczekam... wcześniej mam ginekologa to zapytam czy można się starać bo wole być spokojniejsza- No ale podjęłam decyzje, ze nie odpuszczę i w tym cyklu lecę z koksem :-D nie chce tracić kolejnych mcy... :) a nuz może się uda :)

@IrenaX ciesze się, że dostałaś się do lekarza wczesniej, ale serio nie przejmuj się tymi przeciwciałami tak bardzo. One nie są u Ciebie jakoś bardzo podniesione ja miałam prawie 2000 a teraz mam 150 i jestem happy z tego wyniku. Tych przeciwciał w sumie się nie leczy, leczy się tylko skutki czyli TSH wiec lekarz też nie wiadomo czego nie zrobi. Za to mozesz sobie poczytać o diecie w takim przypadku, bo dieta można tu wiele zdziałać. A co ciekawe jak lekarz zobaczył moje przeciwciala na poziomie 2000 to powiedział, że trzeba szybko zachodzić w ciążę, bo będzie raczej coraz gorzej. A im większa ilość przeciwciał tym większy proces zapalny tarczycy i gorzej zajść w ciążę. Trzymam kciuki za wizytę ✊✊✊
No i pani dr nie dała leków, bo chyba sama nie jest pewna, ona tylko podejrzewa, ale mówiła ze specjalista oceni- zobaczymy co powie, bo tsh niby w normie, ale jednak na starania to i tak chyba by musiał trochę zbić. Ale póki co bede działać

A u mnie @ jak nie @ :sorry2: w porównaniu do tamtego mca to jest tak skąpa, ze w 3 dniu tylko małe plamienie. Dzisiaj 4 dzień i nic, w nocy miałam podpaske i nic czysto, na dzień nosze tampony i tez ubogo :sorry2: chyba tylko się cieszyć :-D bo tamten miesiąc był masakra

reklama
Do góry