IrenaX
Fanka BB :)
SłodziakiA u mnie takie widoki na wieczór [emoji173]️[emoji7]Zobacz załącznik 895396
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SłodziakiA u mnie takie widoki na wieczór [emoji173]️[emoji7]Zobacz załącznik 895396
Dziekuje Kochana Byłam u rodzinnego i dała mi skierowanie do specjalisty, ale i tak pójdę w październiku do tego co mam prywatnie, bo dzwoniłam do innych i wszystko na październik to już poczekam... wcześniej mam ginekologa to zapytam czy można się starać bo wole być spokojniejsza- No ale podjęłam decyzje, ze nie odpuszczę i w tym cyklu lecę z koksem nie chce tracić kolejnych mcy... a nuz może się uda@IrenaX ciesze się, że dostałaś się do lekarza wczesniej, ale serio nie przejmuj się tymi przeciwciałami tak bardzo. One nie są u Ciebie jakoś bardzo podniesione ja miałam prawie 2000 a teraz mam 150 i jestem happy z tego wyniku. Tych przeciwciał w sumie się nie leczy, leczy się tylko skutki czyli TSH wiec lekarz też nie wiadomo czego nie zrobi. Za to mozesz sobie poczytać o diecie w takim przypadku, bo dieta można tu wiele zdziałać. A co ciekawe jak lekarz zobaczył moje przeciwciala na poziomie 2000 to powiedział, że trzeba szybko zachodzić w ciążę, bo będzie raczej coraz gorzej. A im większa ilość przeciwciał tym większy proces zapalny tarczycy i gorzej zajść w ciążę. Trzymam kciuki za wizytę
No i pani dr nie dała leków, bo chyba sama nie jest pewna, ona tylko podejrzewa, ale mówiła ze specjalista oceni- zobaczymy co powie, bo tsh niby w normie, ale jednak na starania to i tak chyba by musiał trochę zbić. Ale póki co bede działać@IrenaX ciesze się, że dostałaś się do lekarza wczesniej, ale serio nie przejmuj się tymi przeciwciałami tak bardzo. One nie są u Ciebie jakoś bardzo podniesione ja miałam prawie 2000 a teraz mam 150 i jestem happy z tego wyniku. Tych przeciwciał w sumie się nie leczy, leczy się tylko skutki czyli TSH wiec lekarz też nie wiadomo czego nie zrobi. Za to mozesz sobie poczytać o diecie w takim przypadku, bo dieta można tu wiele zdziałać. A co ciekawe jak lekarz zobaczył moje przeciwciala na poziomie 2000 to powiedział, że trzeba szybko zachodzić w ciążę, bo będzie raczej coraz gorzej. A im większa ilość przeciwciał tym większy proces zapalny tarczycy i gorzej zajść w ciążę. Trzymam kciuki za wizytę
Może jeszcze za wcześnie, różnie to z testami bywa. Cykle ilu dniowe masz ?A dla mnie okres spóźnia się 6 dzień.. Bóle brzucha miewam ale inne niż na okres.. Piersi nie Jola a przed okresem zawsze bolały. Zrobiłam test i jedna kreska. Czy jest szansa że jednak ciąża będzie?
Ale bd mieć pewnośćMyślałam o tym ale z kolei boję się że wyjdzie negatywnie..
Właśnie jadę..