Kochane co myślicie o tych testach owulacyjnych, dwa są z wczoraj z 13dc jeden z dziś 14 dcZobacz załącznik 895500
Ruszylo ciemnieje juz
@Kasienka3b kochana testuj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane co myślicie o tych testach owulacyjnych, dwa są z wczoraj z 13dc jeden z dziś 14 dcZobacz załącznik 895500
Ciekawe czy dzisiaj dostanę wynik. Bo jak nie to oszaleje w pracyAle to bedziesz wiedziec ze musisz szukac przyczyny skoro ciazy brak. Zrob bedziesz wiedziec na czym stoisz. Ja 3 mam kciuki by to byla ciaza[emoji110][emoji110]
Daj znac odrazu jak bedziesz miec wyniki.Właśnie jadę..
Jeszcze troche i owu bedzieKochane co myślicie o tych testach owulacyjnych, dwa są z wczoraj z 13dc jeden z dziś 14 dcZobacz załącznik 895500
Musze kupic test bo nie mam w domu
Okej dam na pewnoDaj znac odrazu jak bedziesz miec wyniki.
Pewnie witaj opowiedz coś o sobieHej mogę dołączyć ?
pędź kobitko niech ten wrzesien okaze sie jeszcze bardziej owocny jak sierpien.Musze kupic test bo nie mam w domu
Ciężko stwierdzić, ale jeszcze nie pozytywKurde... Patrzę te wasze testy takie grube krechy a u mnie 13 dc i takie coś... Cykle około 28 dni... Co myślicie? :/ przed czy już po owulacji
Ja tez narazie muszę myć ręcznie, bo kuchnia przed remontem. Kiedyś na pewno bd mieć zmywarkęU mnie zawsze jest wstępne czyszczenie, płukanie z resztek a ogólnie to i tak myję pod bieżącą wodą. Jak moja mama myje w, nie wiem jak to nazwać, 'stałej' wodzie, to aż mnie wzdryga bo pełno tego pływa w zlewie.