EklerkaDaria
Fanka BB :)
Po ptokach . Mam nauczkę, pozmieniałam hasła i nic już sam nie ściągnie.Możesz cofnąć zakup kochana i oddają pieniądze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po ptokach . Mam nauczkę, pozmieniałam hasła i nic już sam nie ściągnie.Możesz cofnąć zakup kochana i oddają pieniądze.
Ee tam, nic po ptokach. [emoji14] Macie 14 dni na odzyskanie pieniędzy, nie zmienia tego zmiana hasła. Taka kwota jest warta zwrotu.Po ptokach . Mam nauczkę, pozmieniałam hasła i nic już sam nie ściągnie.
Jutro spróbuje zadzwonić. Zobaczymy...Ee tam, nic po ptokach. [emoji14] Macie 14 dni na odzyskanie pieniędzy, nie zmienia tego zmiana hasła. Taka kwota jest warta zwrotu.
Ja tez chce wywalić !
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
I jeszcze morele suszone [emoji4]Tu słyszałam o czerwonym winie i migdałach ostatnio powiedziałam to swojemu ginowi,to powiedział, że już o tym słyszał od swoich pacjentek i zeby zapić tym winem te migdały i na pewno nie zaszkodzi
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Brazylijskie mają dużo selenu i są zalecane zwłaszcza dla osób z problemami tarczycowymi, selen wspomaga pracę tarczycy [emoji4]Ja słyszałam jeszcze o suszonych morelach i orzechach - teraz nie pamiętam czy makadamia czy brazylijskich (ale uwielbiam orzechy i jadłam oba i udało się w pierwszym cyklu ;p)...
Brazylijskie mają dużo selenu i są zalecane zwłaszcza dla osób z problemami tarczycowymi, selen wspomaga pracę tarczycy [emoji4]
Brazylijskie mają dużo selenu i są zalecane zwłaszcza dla osób z problemami tarczycowymi, selen wspomaga pracę tarczycy [emoji4]
Ale to nie trzeba dzwonić nigdzie. Zaraz ci napisze co trzeba zrobić.Jutro spróbuje zadzwonić. Zobaczymy...
O to mój instynktownie gdzieś po nie sięga, uwielbia orzechy wszelakie. [emoji23]Selen jest szczególnie potrzebny u mężczyzn poprawia jakość nasienia i aktywność plemników. Kupcie swoim mężom orzechy :-)