reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
To jeszcze nie pozytyw. Ale coraz blizej.

W szpitalu dlatego ze pełni dyzur a ma takie chwile gdzie przyjmuje pacjentki.
już się przestraszyłam.

To musze jutro lecieć do Rossmana po pracy kupić nową paczkę testow. Kurcze to normalne że owu jest tak późno? 20-22dc?

Mój m. Wczoraj kupił mi laptopa bo mój staruszek kupiony jeszcze na studiach skończył swój żywot i dzisiaj włączam i zobaczcie co mi ustawił na tapecie [emoji23] jak tak można się pytam [emoji23]

Załączniki

• Bez nazwy.jpg
    Bez nazwy.jpg
    159,8 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
reklama
już się przestraszyłam.

To musze jutro lecieć do Rossmana po pracy kupić nową paczkę testow. Kurcze to normalne że owu jest tak późno? 20-22dc?

Mój m. Wczoraj kupił mi laptopa bo mój staruszek kupiony jeszcze na studiach skończył swój żywot i dzisiaj włączam i zobaczcie co mi ustawił na tapecie [emoji23] jak tak można się pytam [emoji23]
Moze byc później [emoji6] i albo sie wam teraz uda - za co trzymam kciuki [emoji6][emoji110]- albo cykl bedzie z tych dluzszych skoro owu jest pozniej [emoji6]

Wydaje mi się, że oba te czynniki mogły mieć duży wpływ na ciąże. Zmęczone plemniki są słabsze. My teraz też ze spokojem czekamy, nie spinamy się.

Dziś nasza 8 rocznica ślubu. Może poświętujemy jak M. wróci z pracy [emoji173]️
Najlepszego na ta 8 rocznice slubu:)
My mamy jutro 7 rocznice.

już się przestraszyłam.

Odpukac nic sie nie dzieje. :) siedze u fryzjera pasemka juz nałożone najgorsze za mna bo strasznie mi się to dluzy. Ale nie mowilam o ciąży zaczekam co dalej nieraz robia rozne zabiegi na wlosy jak ktos farbuje i wtedy spytam czy to bezpieczne bo farby w dzisiejszych czasach sa bezpieczne.

reklama
Nic nie widać jeszcze :( śmiała się że na razie nie ma jeszcze czego gratulować, ale że beta wygląda ładnie. Dała mi skierowanie na jeszcze dwie żeby w tym tygodniu zrobić i na wizytę za jakieś 3 tygodnie
Ja rzadko wpadam bo mam urlop w Polsce, ale już gratuluję mimo, że nic nie widać jeszcze [emoji173]
Hej dziewczyny! Nie wytrzymałam do terminu miesiączki (w sobotę mam mieć) i zrobiłam test w dodatku po południu. Tak mnie bolą piersi, mają bardzo widoczne żyły, podniesiona temperatura i bóle brzucha, takie dziwne jakich nigdy nie miałam. A to test. Też to widzicie??
Gratulacje! [emoji173]
U mnie tez... to już nie to samo, nie ma takiej spontaniczności...

Ja juz nie wiem czy u mnie za mało [emoji173]️ czy jak... zazdroszczę dziewczyna, które za 1 razem zachodzą ... nigdy nie myślałam, ze bede mieć z tym problem... pewnie gdyby nie żel to jeszcze bym w ciąży nie była... ale już sama nie wiem czy powinnam go dalej używać, czy on mi tylko nie podtrzymał plemników... dziwne to wszystko
Ja zachodizlam zawsze za pierwszym cyklem starań. Ale mam też 2 poronienia.
Przykro mi ze względu na 1dc. Na twoim miejscu probowałabym z tym żelem skoro prawdopodobnie pomógł.

Hej dziewczyny, u mnie z objawów tylko bóle podbrzusza jak na miesiaczke i obolałe piersi. Trochę mam mętlik w głowie. Mój ginekolog w Niemczech mówił, żebym przyszła do niego wcześniej jak zatrzyma się miesiączka. Żebym nie czekała tak długo do 7-8tc. Ale właśnie jestem a tym urlopie i najwcześniej będę w Niemczech 6t6d czyli już w skończonym 7 tygodniu. Nie chce też tutaj iść do ginekologa w Polsce o właściwie nie wiem czego się spodziewać no i tak jestem sobie w rozterce. Bety nie robiłam żadnej. Zrobiłam tylko ten jeden test potwierdzający ciążę. I mam opisane objawy, wszystko wygląda okej, ale czy tak będzie. Głowa czas mi boli od myślenia [emoji849]

Do góry