Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Życzę Ci tego. Wrzesień musi być owocny.Nawet nie musiałam czekać do jutra @ przyszła już dzisiaj, także witam się w 1dc i w 9 cyklu starań może moja 9 będzie szczęśliwa?
Przykro mi [emoji58] trzymam kciuki [emoji4]Nawet nie musiałam czekać do jutra @ przyszła już dzisiaj, także witam się w 1dc i w 9 cyklu starań może moja 9 będzie szczęśliwa?
U nas teraz 13cs i jak narazie mam sile na starania [emoji14]To jest mój 10 cykl starań i jakoś chyba opadam z sił
Pierwszy dzień w szkole zaliczony. Stres miałam większy niż córka. Pani wychowawczyni tyle spraw omówiła że żałuję że długopisa z kartką nie miałam. Jutro na 7:55 zaczynamy zabawę ze szkola.. A jak u was dziewczyny w tym szczególnym dniu?
Może za duzo na głowie mam ostatnio i dlatego mniej mi się chcePrzykro mi [emoji58] trzymam kciuki [emoji4]U nas teraz 13cs i jak narazie mam sile na starania [emoji14]
Chociaż fakt, ostatnimi czasy moje libido spada [emoji57]
Też tak macie że już się wam nie chce przytulanek? Bo mi od pewnego czasu mniej z przyjemności a więcej bo trzeba
Nawet nie musiałam czekać do jutra @ przyszła już dzisiaj, także witam się w 1dc i w 9 cyklu starań może moja 9 będzie szczęśliwa?
To zależy od ochoty , niekiedy jak nawet jest codziennie i jak m też się stara to tak dochodzę . a jak się nie ma ochoty i tylko przytulanko bo są płodne to wtedy nieSorki za intymne pytanie ale tak sie zastanawiam. Dochodzicie za każdym razem przy czestym [emoji173] ?