reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Piszcie o siemieniu i wiesiołku. Tak na śluz super. W mojej książce do npru jest lista leków, wpływających na śluz. Chcecie? Moge zdjęcie podesłać
A ja w środę dowiedziałam się od mojej ginekolog na mój problem z nadprodukcją, że magnez bardzo osusza i zmniejsza produkcję.
A czy w tej książce znajda sie wskazówki, jak pogrubic endometrium? Moje jest cieniutkie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A czy w tej książce znajda sie wskazówki, jak pogrubic endometrium? Moje jest cieniutkie

Tu słyszałam o czerwonym winie i migdałach :) ostatnio powiedziałam to swojemu ginowi,to powiedział, że już o tym słyszał od swoich pacjentek i zeby zapić tym winem te migdały i na pewno nie zaszkodzi :)

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Tu słyszałam o czerwonym winie i migdałach :) ostatnio powiedziałam to swojemu ginowi,to powiedział, że już o tym słyszał od swoich pacjentek i zeby zapić tym winem te migdały i na pewno nie zaszkodzi :)

Też o tym słyszałam [emoji4] . Na pewno nie zaszkodzi [emoji16].

3jgx3e3k1gesq4j4.png

Normalnie wysiadam dzisiaj. Synuś zrobił zakupy w App Store na prawie 200 zł i nie wie jak to zrobił:o. Dostał ochrzan i popłakałam się jak dziecko razem z nim.... Jakiś dzień masakryczny, przed okresowy i w ogóle. Roboty mam masakra, porąbało tych ludzi znowu na święta :mad:. Siedzę po nocach a końca nie widać. Masakra jakaś :( dawno się tak nie czułam emocjonalnie rozwalona....

Normalnie wysiadam dzisiaj. Synuś zrobił zakupy w App Store na prawie 200 zł i nie wie jak to zrobił:o. Dostał ochrzan i popłakałam się jak dziecko razem z nim.... Jakiś dzień masakryczny, przed okresowy i w ogóle. Roboty mam masakra, porąbało tych ludzi znowu na święta :mad:. Siedzę po nocach a końca nie widać. Masakra jakaś :( dawno się tak nie czułam emocjonalnie rozwalona....
Od brata córka grała w jakaś grę na komórce i zakupiła monety które kosztowały 200 zł. Na szczęście udało się mu anulować ten zakup ale dostał ochrzan od tej firmy za to że nie ma blokady rodzicielskiej .

3jgx3e3k1gesq4j4.png

Dziękuję, o tych dwoch juz wiem, migdałów juz tyle wsuwalam ostatnio ze nie mogę na nie patrzec :/ a winka mi nie wolno bo źle wplywa na wchlanianie wit b, ktora przyjmuje codziennie

Dziękuję, o tych dwoch juz wiem, migdałów juz tyle wsuwalam ostatnio ze nie mogę na nie patrzec :/ a winka mi nie wolno bo źle wplywa na wchlanianie wit b, ktora przyjmuje codziennie

Ja słyszałam jeszcze o suszonych morelach i orzechach - teraz nie pamiętam czy makadamia czy brazylijskich (ale uwielbiam orzechy i jadłam oba i udało się w pierwszym cyklu ;p)...

Piszcie o siemieniu i wiesiołku. Tak na śluz super. W mojej książce do npru jest lista leków, wpływających na śluz. Chcecie? Moge zdjęcie podesłać
A ja w środę dowiedziałam się od mojej ginekolog na mój problem z nadprodukcją, że magnez bardzo osusza i zmniejsza produkcję.

Na osuszanie śluzu pomaga tez vitex, najlepiej ten swansona

Winko wytrawne, orzechy brazylijskie, migdały
Nie martw sie, ze winko wypłukuje. Jedna lampką czy dwoma nie spowodujesz masakry [emoji6]

Nie mamy tv ;p W sumie już 10 lat nie oglądałam telewizora ;)

Ja tez chce wywalić !

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Możesz cofnąć zakup kochana i oddają pieniądze. :)

Do góry