reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Moja katorga to była lodówka. Z salonu czułam jak ja mąż otwiera. 5 pochłaniaczy zapachu do niej wsadzilam bo nir byłam w stanie funkcjonować.
Masakra, ale ja mam to samo teraz [emoji45] ;o No mnie mdli właśnie na zapach mięsa smażonego i ogólnie na olej do smażenia taki ciężki zapach. Mój wczoraj sobie frytki robił i myślałam, że umrę [emoji45][emoji24][emoji23] Mięsa nie jem od początku ciąży ;/

reklama
Ja codziennie rano idę do pracy mega smierdzącą ulicą jakies 700m. Zapachy to mocz ludzki i psów, psie kupy itd Ciekawa jestem jak będę znosić to w ciąży...

Ja codziennie rano idę do pracy mega smierdzącą ulicą jakies 700m. Zapachy to mocz ludzki i psów, psie kupy itd Ciekawa jestem jak będę znosić to w ciąży...
Ja czuje jak ktoś kupę robi, ale naprawdę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Mocz to dla mnie nie do zniesienia, szczególnie jak mam przejść koło dworca [emoji23][emoji24]

Ja mam mięśniaka, a raczej miesniaczka ale na ściance macicy niby nie zagraża mi tak powiedziała ginekolog, ale ja sama nie wiem może to było jednak powodem mojego poronienia...

Tez mam mięśniaka i to dość sporego na ścianie macicy i gin mi mowil, ze nie zagraża ciąży i mam się nie przejmować [emoji846]

Masakra, ale ja mam to samo teraz [emoji45] ;o No mnie mdli właśnie na zapach mięsa smażonego i ogólnie na olej do smażenia taki ciężki zapach. Mój wczoraj sobie frytki robił i myślałam, że umrę [emoji45][emoji24][emoji23] Mięsa nie jem od początku ciąży ;/
To z mięsem smażonym i jajecznica Smażona miałam katorge z synem z ciąży [emoji23]
Z Mają całą ciąże niemalzs nie byłam w stanie mięsa przełknąć. Ale przynajmniej tyle że mogłam je moim chłopakom przyrządzać.

reklama
Ja czuje jak ktoś kupę robi, ale naprawdę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Mocz to dla mnie nie do zniesienia, szczególnie jak mam przejść koło dworca [emoji23][emoji24]

Tzn czujesz w trakcie jak ktoś robi pred drzwi? :D No ja na tej ulicy mam zapachy dworcowe, z resztą dworzec jest właśnie niedaleko... Dużo się tu kręci bezdomnych, pijaków itd. Najgorzej jest w upalne dni jak te smrody jeszcze się tak zaparzą...

Do góry