reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja to chyba dziś nic nie zjem przez wymioty i mdłości. Za szybko się cieszyłam z tego, że się czuje super, jeszcze wczoraj do położnej, że nie czuje się aż tak jakbym była w ciąży. Wymiotowałam na samym początku tylko, kilka dni rano i wieczorem. Za nim się dowiedziałam o ciąży to byliśmy z moim lubym na pizzy na Gdyni i zamówiłam meksykańską i potem przez kilka dni ją zwracałam [emoji23] Ale serio cieszyłam się, że ani nie wymiotuje ani nic, a wczoraj takie mdłości były, że się krzywiłam ciągle [emoji23] a jak mój te frytki zrobił to myślałam że zabije wszystko i wszystkich. Jeszcze w weekend idziemy na grilla urodzinowego i nie wiem jak to przeżyje, nie jem wg mięsa, a na sam zapach to ląduje w łazience

reklama
Dziewczyny a ja miałam kolejną ofertę pracy w szkole podstawowej w klasie 0:szok: jak nie było pracy w zawodzie tak nie było a teraz można wybierać.... Ale zrezygnowałam bo już tu zaczęłam i zrobiłam badania i obowiązuje mnie dwa tygodnie wypowiedzenia a tam chcą na szybko. W państwowej placówce napewno było by lepiej ale i więcej obowiązków bo jako wychowawca to i dokumenty i przygotowanie zajęć.... A tu jako pomoc to może więcej pracy w przedszkolu i codziennie 8 godzin ale za to w domu spokój

ja przy mojej 18.8 zaszlam w ciaze a trafilam opinie ze i prolaktyna moglaby byc nizsza i tsh tez ktore wynosilo 2,32. Moze i latwiej by było nie wiem... ale 3 cykle to nie jest duzo choc w czasie ich trwania bylo to jak wiecznosc.. moglabym juz byc na etapie jak @ForgetMeeNot i zblizac sie do polowy ciazy. ale los chcial tak jak chcial i dziekuje mu za to ze w ogole mnie uszczesliwil.
Ja tak ogólnie nie martwię się o prolaktyne jak o ten progesteron nieszczęsny :/

@Zmijka25 zazdraszczam trochę. Ja w 12tc jestem a jeszcze nie mam karty a 2 razy byłam już na wizycie i na obu było serduszko. :( Na drugiej już oglądaliśmy, jak zarodek się rusza.

Jednak mam chwilę, czekamy już spokojnie na auto. :D
IMG_20180831_132216.jpg

Załączniki

• IMG_20180831_132216.jpg
    IMG_20180831_132216.jpg
    512,3 KB · Wyświetleń: 286
reklama
@Zmijka25 zazdraszczam trochę. Ja w 12tc jestem a jeszcze nie mam karty a 2 razy byłam już na wizycie i na obu było serduszko. :( Na drugiej już oglądaliśmy, jak zarodek się rusza.
Ta moja chyba trochę się pospieszyła, wiadomo że te wczesne ciąże to są niepewne.. Ale mam nadzieję że to będzie dobry znak :) i też już bym chciała serduszko!!! Byliście we dwoje? Bo ja nie wiem czy nie wolałabym być sama na początku :p
Jednak mam chwilę, czekamy już spokojnie na auto. :DZobacz załącznik 893451
Super! :) już niecała godzinka [emoji173]

Do góry