reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Czyli jak? Naprawdę na wizycie ciążowej w luxmedzie nie robią usg?
naprawde. poiedziala mi pani przez tel sprawdzajac wizyte ze na konsultacji ginekologa - prowadzenie ciazy zostanie mi zalozona tylko karta ciazy i to lekarz moze zlecic mi tylko dalsze badania w tym usg na ktore bede musiala sie umowic wtedy.

Ale jedna dobra wiadomosc.
w szpitalnej rejestracji odebrali tel. wizyte gin prywatna wyznaczyl mi na 20 wrzesnia.. a na NFZ do tego doktora wyznaczyli mi na uwaga??! 20 wrzesnia czyli idealnie jak zwolnienie mi sie konczy. i badania beda juz na NFZ.

reklama
Tzn czujesz w trakcie jak ktoś robi pred drzwi? :D No ja na tej ulicy mam zapachy dworcowe, z resztą dworzec jest właśnie niedaleko... Dużo się tu kręci bezdomnych, pijaków itd. Najgorzej jest w upalne dni jak te smrody jeszcze się tak zaparzą...
a ja mam sasiada ktory ma wychodek na klatce. nasz domek to taki 4 rodzinny. 2 rodziny na dole mieszkaja i 2 u gory w tym my. a sasiad z dolu ma lazienke niestety na korytarzu. zona mu zmarla niedawno i ciagle chleje argusy z lidla, sprowadza innych meneli i jak tak naszczaja i nasraja tymi winiakami to wali strasznie. na szczescie na srodku na dole sa drzwi oddzielajace bo wejscia do budynku sa 2. i zawsze je zamykamy by choc troche odizolowac sie od fundowanych zapaszków.

a ja mam sasiada ktory ma wychodek na klatce. nasz domek to taki 4 rodzinny. 2 rodziny na dole mieszkaja i 2 u gory w tym my. a sasiad z dolu ma lazienke niestety na korytarzu. zona mu zmarla niedawno i ciagle chleje argusy z lidla, sprowadza innych meneli i jak tak naszczaja i nasraja tymi winiakami to wali strasznie. na szczescie na srodku na dole sa drzwi oddzielajace bo wejscia do budynku sa 2. i zawsze je zamykamy by choc troche odizolowac sie od fundowanych zapaszków.[/QUOTE

Ech ludzie to potrafią być obrzydliwi. Jak tak można lać we własniej klatce..

Ostatnia edycja:
Tez mam mięśniaka i to dość sporego na ścianie macicy i gin mi mowil, ze nie zagraża ciąży i mam się nie przejmować [emoji846]
No mi tez tak mówiła:) odebrałam wynik badania histo i jest napisane ze fragmenty doczesnej i sekrecyjne endometrium. Tkanek płodu nie wykryto... czyli puste jajeczko było ?

No ja pierwsza miałam 36 a później już 12 to w normie
ja przy mojej 18.8 zaszlam w ciaze a trafilam opinie ze i prolaktyna moglaby byc nizsza i tsh tez ktore wynosilo 2,32. Moze i latwiej by było nie wiem... ale 3 cykle to nie jest duzo choc w czasie ich trwania bylo to jak wiecznosc.. moglabym juz byc na etapie jak @ForgetMeeNot i zblizac sie do polowy ciazy. ale los chcial tak jak chcial i dziekuje mu za to ze w ogole mnie uszczesliwil.

Dziewczyny a co to oznacza sekrecyjne endometrium? W wyniku histo jest napisane fragmenty doczesnej i sekrecyjne endometrium. Tkanek płodu nie stwierdzino. Miała któraś podobny wynik?

Tzn czujesz w trakcie jak ktoś robi pred drzwi? :D No ja na tej ulicy mam zapachy dworcowe, z resztą dworzec jest właśnie niedaleko... Dużo się tu kręci bezdomnych, pijaków itd. Najgorzej jest w upalne dni jak te smrody jeszcze się tak zaparzą...
Czuje wszystko naprawdę [emoji23][emoji23][emoji23] Jak mam przejść koło dworca to milion zapachów, ostatnio przechodzilam i ktoś mył podłogę i tak śmierdziało jakby ktoś sciere zamoczyl w toalecie a potem nią mył [emoji23] No właśnie najgorzej w takie upalne dni

reklama
Kochana ja skip żyłam karmić Aleksa jak miał 15 miesięcy. I przez ten cały czas miałam pokarm. Nie jakoś dużo ale był. Prolaktyna w normie była. Dopiero ciąża mi wstrzymała laktacje. A w 6 miesiącu pojawiła się siara.
No tylko ze ja skonczylam karmic mlodego jak mial 3msc [emoji57] i potem nie mialam zadnych objawow z piersi dopiero od jakiegos czasu ten mlekotok normalnie jakbym znow karmic miala no i w dodatku czesto jest to zielonkawa wydzielina..[emoji849]

Do góry