reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Czyli jak? Naprawdę na wizycie ciążowej w luxmedzie nie robią usg?
naprawde. poiedziala mi pani przez tel sprawdzajac wizyte ze na konsultacji ginekologa - prowadzenie ciazy zostanie mi zalozona tylko karta ciazy i to lekarz moze zlecic mi tylko dalsze badania w tym usg na ktore bede musiala sie umowic wtedy.

Ale jedna dobra wiadomosc.
w szpitalnej rejestracji odebrali tel. wizyte gin prywatna wyznaczyl mi na 20 wrzesnia.. a na NFZ do tego doktora wyznaczyli mi na uwaga??! 20 wrzesnia czyli idealnie jak zwolnienie mi sie konczy. i badania beda juz na NFZ.

reklama
Tzn czujesz w trakcie jak ktoś robi pred drzwi? :D No ja na tej ulicy mam zapachy dworcowe, z resztą dworzec jest właśnie niedaleko... Dużo się tu kręci bezdomnych, pijaków itd. Najgorzej jest w upalne dni jak te smrody jeszcze się tak zaparzą...
a ja mam sasiada ktory ma wychodek na klatce. nasz domek to taki 4 rodzinny. 2 rodziny na dole mieszkaja i 2 u gory w tym my. a sasiad z dolu ma lazienke niestety na korytarzu. zona mu zmarla niedawno i ciagle chleje argusy z lidla, sprowadza innych meneli i jak tak naszczaja i nasraja tymi winiakami to wali strasznie. na szczescie na srodku na dole sa drzwi oddzielajace bo wejscia do budynku sa 2. i zawsze je zamykamy by choc troche odizolowac sie od fundowanych zapaszków.

a ja mam sasiada ktory ma wychodek na klatce. nasz domek to taki 4 rodzinny. 2 rodziny na dole mieszkaja i 2 u gory w tym my. a sasiad z dolu ma lazienke niestety na korytarzu. zona mu zmarla niedawno i ciagle chleje argusy z lidla, sprowadza innych meneli i jak tak naszczaja i nasraja tymi winiakami to wali strasznie. na szczescie na srodku na dole sa drzwi oddzielajace bo wejscia do budynku sa 2. i zawsze je zamykamy by choc troche odizolowac sie od fundowanych zapaszków.[/QUOTE

Ech ludzie to potrafią być obrzydliwi. Jak tak można lać we własniej klatce..

Ostatnia edycja:
Tez mam mięśniaka i to dość sporego na ścianie macicy i gin mi mowil, ze nie zagraża ciąży i mam się nie przejmować [emoji846]
No mi tez tak mówiła:) odebrałam wynik badania histo i jest napisane ze fragmenty doczesnej i sekrecyjne endometrium. Tkanek płodu nie wykryto... czyli puste jajeczko było ?

No ja pierwsza miałam 36 a później już 12 to w normie
ja przy mojej 18.8 zaszlam w ciaze a trafilam opinie ze i prolaktyna moglaby byc nizsza i tsh tez ktore wynosilo 2,32. Moze i latwiej by było nie wiem... ale 3 cykle to nie jest duzo choc w czasie ich trwania bylo to jak wiecznosc.. moglabym juz byc na etapie jak @ForgetMeeNot i zblizac sie do polowy ciazy. ale los chcial tak jak chcial i dziekuje mu za to ze w ogole mnie uszczesliwil.

Dziewczyny a co to oznacza sekrecyjne endometrium? W wyniku histo jest napisane fragmenty doczesnej i sekrecyjne endometrium. Tkanek płodu nie stwierdzino. Miała któraś podobny wynik?

Tzn czujesz w trakcie jak ktoś robi pred drzwi? :D No ja na tej ulicy mam zapachy dworcowe, z resztą dworzec jest właśnie niedaleko... Dużo się tu kręci bezdomnych, pijaków itd. Najgorzej jest w upalne dni jak te smrody jeszcze się tak zaparzą...
Czuje wszystko naprawdę [emoji23][emoji23][emoji23] Jak mam przejść koło dworca to milion zapachów, ostatnio przechodzilam i ktoś mył podłogę i tak śmierdziało jakby ktoś sciere zamoczyl w toalecie a potem nią mył [emoji23] No właśnie najgorzej w takie upalne dni

reklama
Kochana ja skip żyłam karmić Aleksa jak miał 15 miesięcy. I przez ten cały czas miałam pokarm. Nie jakoś dużo ale był. Prolaktyna w normie była. Dopiero ciąża mi wstrzymała laktacje. A w 6 miesiącu pojawiła się siara.
No tylko ze ja skonczylam karmic mlodego jak mial 3msc [emoji57] i potem nie mialam zadnych objawow z piersi dopiero od jakiegos czasu ten mlekotok normalnie jakbym znow karmic miala no i w dodatku czesto jest to zielonkawa wydzielina..[emoji849]

Do góry