reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Nie mialam cc, rodzilam sn. I ogolnie większy strach mam przed cc. Mimo ze bylam mloda prawie 22 lata, lekarze traktowali mnie jak gowniare ze skoro potrafilam zajsc w ciaze to teraz bede potrafic rodzic. I nie wazne bylo ze to 42tc.. Skurcze zaczely sie we wtorek ok 20 ale delikatne i co godz. Nie wiedzialam jeszcze wtedy ze to skurcze. W nocy rozkrecily sie i o 8 rano pojecjalam do szpitala.. I tak sobie spędziłam w szpitalu do piątku ze skurczami co 7 min. Ale mimo wszystko i tym razem marze o porodzie SN. Zobaczymy co mi los da. Porod to zawsze strach ale my kobiety jestesmy silne. Nie bez powodu my jestesmy w ciąży i rodzimy. Faceci przy 37stopniach stanu podgoraczkowego zazwyczaj umieraja. :)
Dokładnie ❤️

Dziewczyny prosze o rade. W tym miesuacu po @ chce powtórzyć badanie na przeciwciała tarczycowe, zrobic dodatkowo homocysteine, progesteron, prolaktyne.
Stad moje pytanie... badanie na jaka witaminę jeszcze dołożyć ? B12, D?
One maja duzy wpływ na ciąże? Jeśli bede robić homocysteine to robić odrazu na kwas foliowy?
Zrobic tez na AMH??

Są jakieś konkretne dni kiedy robić te badania? (Jeśli chodzi o prolaktyne i progesteron to wiem) a reszta?

Ta witamina D taka droga?? Coś koło 200zl?

Dziewczyny prosze o rade. W tym miesuacu po @ chce powtórzyć badanie na przeciwciała tarczycowe, zrobic dodatkowo homocysteine, progesteron, prolaktyne.
One maja duzy wpływ na ciąże? Jeśli bede robić homocysteine to robić odrazu na kwas foliowy?
Zrobic tez na AMH??

Są jakieś konkretne dni kiedy robić te badania? (Jeśli chodzi o prolaktyne i progesteron to wiem) a reszta?

Irenka, ja za witaminę D3 płaciłam jakiś czas temu ok. 70zl, więc to Twoje badanie wydaje mi się dość drogie... Co do reszty nie pomogę, bo się nie orientuję [emoji4]

reklama
Zrobic tez na AMH??

ja nie odpisalam bo kompletnie sie na tym nie znam. moze @daga11 cos podpowie?

Do góry