reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
o matko ile znów nadrukowałyście
Migdalov bardzo mi przykro :(
Kasieńka piękne dwie krechy GRATKI :D

ja jutro wracam do pracy eh dowiedziałam sie że koleżanka odchodzi do lepszej pracy, ciesze się ale jednocześnie mi przykro bo druga koleżanka w ciąży i już na l4 i zostałam tylko ja bo cala nowa kadra jest :/

Dziewczyny jestem w szoku wczoraj nic nie było na teście a dziś ....Już mam starych w oczach....Bo w maju miałam poronienie....Zobacz załącznik 892962
Jaki piękny widok. Gratuluje. Musisz myśleć pozytywnie. Też jestem po jednym poronieniu i przy drugiej ciąży bałam się podwójnie więc wiem że łatwo się mówi, ale trzeba wierzyc że będzie wszystko super!

Kasiula piękne krechy ;) nic tylko się cieszyc. Fasolka ma tam małego aniołka stróża w niebie który teraz będzie pilnował i strzegł ją ;*

Dziewczynki dzisiaj kupiłam testy owulacyjny i pierwszy raz robilam. Wyszedł taki. Tzn że ovu blisko? Dzisiaj 13dc, wg kalendarzyka ovu za dwa dni.
I kupiłam kwas foliowy

Jaki piękny widok. Gratuluje. Musisz myśleć pozytywnie. Też jestem po jednym poronieniu i przy drugiej ciąży bałam się podwójnie więc wiem że łatwo się mówi, ale trzeba wierzyc że będzie wszystko super!
Ciężko będzie cała ciaza obawy czy donoszę czy zdrowe ...ale zdecydowałam się na to .. ahhh ten strach ...w pierwszej ciąży niczym się nie przejmowałam cieszyłam ciąża ..a teraz po takich przejściach ciężko myśleć pozytywnie ...Dziwne że wczoraj nic nie wyszło a dziś po południu test robiony i pozytyw

reklama
Ciężko będzie cała ciaza obawy czy donoszę czy zdrowe ...ale zdecydowałam się na to .. ahhh ten strach ...w pierwszej ciąży niczym się nie przejmowałam cieszyłam ciąża ..a teraz po takich przejściach ciężko myśleć pozytywnie ...Dziwne że wczoraj nic nie wyszło a dziś po południu test robiony i pozytyw
Kochanie trzeba być dobrej mysli, wiem że po stracie dziecka to bardzo trudne, strach co chwila miesza się z nadzieją i tak całą ciążę. Znam to. Ale jeśli my nie będziemy wierzyć w te kruszynki maleńkie to kto ma wierzyć? My już je kochamy gdy tylko zobaczymy ta drugą kreseczkę ;) pamiętam jak byłam w ciąży z moim Hubciem to gdzieś przeczytałam cyctat. Jeszcze cię nie poznałam a już cię kocham (czy jakos tak ;)) i to sobie cały czas powtarzałam

Do góry