1
174974
Gość
Gratulacje!Dziewczyny jestem w szoku wczoraj nic nie było na teście a dziś ....Już mam starych w oczach....Bo w maju miałam poronienie....Zobacz załącznik 892962
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!Dziewczyny jestem w szoku wczoraj nic nie było na teście a dziś ....Już mam starych w oczach....Bo w maju miałam poronienie....Zobacz załącznik 892962
Dziewczyny jestem w szoku wczoraj nic nie było na teście a dziś ....Już mam starych w oczach....Bo w maju miałam poronienie....Zobacz załącznik 892962
Gratuluje!!Dziewczyny jestem w szoku wczoraj nic nie było na teście a dziś ....Już mam starych w oczach....Bo w maju miałam poronienie....Zobacz załącznik 892962
Jaki piękny widok. Gratuluje. Musisz myśleć pozytywnie. Też jestem po jednym poronieniu i przy drugiej ciąży bałam się podwójnie więc wiem że łatwo się mówi, ale trzeba wierzyc że będzie wszystko super!Dziewczyny jestem w szoku wczoraj nic nie było na teście a dziś ....Już mam starych w oczach....Bo w maju miałam poronienie....Zobacz załącznik 892962
Ciężko będzie cała ciaza obawy czy donoszę czy zdrowe ...ale zdecydowałam się na to .. ahhh ten strach ...w pierwszej ciąży niczym się nie przejmowałam cieszyłam ciąża ..a teraz po takich przejściach ciężko myśleć pozytywnie ...Dziwne że wczoraj nic nie wyszło a dziś po południu test robiony i pozytywJaki piękny widok. Gratuluje. Musisz myśleć pozytywnie. Też jestem po jednym poronieniu i przy drugiej ciąży bałam się podwójnie więc wiem że łatwo się mówi, ale trzeba wierzyc że będzie wszystko super!
Kochanie trzeba być dobrej mysli, wiem że po stracie dziecka to bardzo trudne, strach co chwila miesza się z nadzieją i tak całą ciążę. Znam to. Ale jeśli my nie będziemy wierzyć w te kruszynki maleńkie to kto ma wierzyć? My już je kochamy gdy tylko zobaczymy ta drugą kreseczkę pamiętam jak byłam w ciąży z moim Hubciem to gdzieś przeczytałam cyctat. Jeszcze cię nie poznałam a już cię kocham (czy jakos tak ) i to sobie cały czas powtarzałamCiężko będzie cała ciaza obawy czy donoszę czy zdrowe ...ale zdecydowałam się na to .. ahhh ten strach ...w pierwszej ciąży niczym się nie przejmowałam cieszyłam ciąża ..a teraz po takich przejściach ciężko myśleć pozytywnie ...Dziwne że wczoraj nic nie wyszło a dziś po południu test robiony i pozytyw