reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja tak miałam. Położna mi dwa razy ściągała szwy w domu z krocza. Przy pierwszym dziecku myślałam, że oszaleje! Ledwo co siedziałam! Przy drugim tylko jeden szew mnie denerwował i byłam wdzięczna jak mi go po tygodniu zdjęła.
Ojeee współczuję [emoji52] mnie same szwy denrwowaly te pierwsze 4dni w szpitalu w domu juz bylo lepiej bo zaczelo sie goic i zaczely sie rozpuszczac [emoji57] w tamtym momencie nie wyobrazalam sobie zeby jeszcze mial mi je ktos ściągać [emoji849]

reklama
Mój lekarz ściągał mi szwy w szpitalu bo z córką musiałam jeszcze zostać bo miała żółtaczkę. Pamiętam jak owijał o taki patyczek i to był jeden sznureczek.

Laseczki te które są po cesarkach , macie zrosty? Ja w cięciu po cesarce mam same kulki które bola szczególne jak okres się kończy. Jakby mi ktoś rozżarzonym nożem wbijał w to miejsce. Lekarz mi mówił że trzeba je usunąć albo podczas następnej cesarki albo operacyjnie tylko niby muszę sama zapłacić za taki zabieg ... :/
Wiesz co ja czasami czuję Blizne szczególnie podczas deszczowych dni, czuje takie ciągnięcia. A w jednym miejscu do tej pory nie mam czucia. Też się trochę boję o zrosty po dwóch CC...

Wiesz co ja czasami czuję Blizne szczególnie podczas deszczowych dni, czuje takie ciągnięcia. A w jednym miejscu do tej pory nie mam czucia. Też się trochę boję o zrosty po dwóch CC...
Ja Blizne czuje w każdym cyklu zaczyna się w 3 dzień okresu i kończy przed owulacja. Mam nadzieję że jak uda mi się zajść w następna ciążę to mi całe zrosty powycinaja

Dziewczyny jestem w szoku wczoraj nic nie było na teście a dziś ....Już mam starych w oczach....Bo w maju miałam poronienie....
IMG_20180829_183753.jpg

Załączniki

• IMG_20180829_183753.jpg
    IMG_20180829_183753.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 278
reklama
Do góry