reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ale dużo zwierzolubów [emoji173] my mamy nieco ponad roczną sunię :)
IMG_20180809_204304_AO_HDR.jpg

Załączniki

• IMG_20180809_204304_AO_HDR.jpg
    IMG_20180809_204304_AO_HDR.jpg
    55,9 KB · Wyświetleń: 247
reklama
Mam pytanie do dziewczyn które mają PCOS. Jak wygląda/ wyglądało leczenie u Was i z jakim rezultatem ?

Koleżance lekarz właśnie zdiagnozował pcos. Robił jej przez dwa cykle monitoring i oby dwa bez owulacji ponoć. Leczenia się jej nie podjął bo stwierdził że przewyższa to jego kompetencje i dał namiary na jakiegoś inne, więc dziewczyna póki co szuka lekarza, który poprowadzi jej leczenie. Zastanawiamy się więc tak ogólnie co ją czeka, jak bd wyglądać leczenie itd. Jakby ktoś mógł mi tak przybliżyć temat z własnego doświadczenia to będę wdzięczna.

no zwolnili bo zrobili fikcyjną likwidacje firmy, nastapiła zmiana właściciela, wszystkich przenieśli a mi dali wypowiedzenie, ksiegowa powiedziała ze nie beda za mnie płacic składek a umowa powinna trwać do (wtedy) 2015 roku a ja zaszłam w 2012

Nie mieli prawa Cię zwolnić, baaa, będąc w ciąży nie mogli Ci bez Twojej zgody zmienić warunków zatrudnienia, czyli np. obniżyć pensji bez Twojej zgody, jedynie conto mogli dać Ci wypowiedzenie zmieniające ale tez pod pewnymi warunkami. Dobrze, ze poszłaś do sądu. Prawo było po Twojej stronie

Witam choć sama jestem tu nowa :)
No właśnie mojemu m się podobają te buldogi ale koleżanka mówiła ze im często zatoki nawalają prawda to ?

reklama
Dziękuję :) mam 30 lat. 6-latka o którego staraliśmy się tylko 1 cykl. Teraz staramy się już 3 cykl i od razu zaczęłam chodzić na monitoringi. Rosną mi pęcherzyki ale powoli.. Tylko 1mm dziennie i nie pękają ...jeszcze jeden miesiąc lekarka chce mnie poobserwowac na usg i w październiku chce podać Pregnyl. A ja zaczynam.myslec o piciu ziół ojca sroki nr 3
Już się biore za czytanie Was od początku żeby każda lepiej poznać :)

Do góry