raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no zwolnili bo zrobili fikcyjną likwidacje firmy, nastapiła zmiana właściciela, wszystkich przenieśli a mi dali wypowiedzenie, ksiegowa powiedziała ze nie beda za mnie płacic składek a umowa powinna trwać do (wtedy) 2015 roku a ja zaszłam w 2012
Cześć dziewczyny... czy na mogłabym do Was dołączyć?
Buldog francuski czy angielski? Moja szwagierka ma francuskiego i czesto u nas bywa. Taki smieszny jest.Ale dużo zwierzolubów [emoji173] my mamy nieco ponad roczną sunię Zobacz załącznik 892741
Pewnie Rozgosc sie. My tu swojskie babyCześć dziewczyny... czy na mogłabym do Was dołączyć?
Witaj! Pewnie, że możesz. Zapraszamy.Cześć dziewczyny... czy na mogłabym do Was dołączyć?