reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
niestety nie:( mialby 10lat teraz ale to jak dla szynszyla bardzo duzo. My sie czesto przeprowadzalismy, przyczyny osobiste i taka zmiana tez nie sluzyla mu. Pozniej Julcia podrosła i zwierzaczek ją mocno interesowal na pewno nieraz mial z jej powodu stres. był z nami 5 lat ale tez był kupiony "wadliwy". W zoologicznym w ktorym go kupilam był z całą gromada ktora sprzedawala sie jak złoto a on byl taki koziolek ofiarny pogryziony przez nich i z niewladna jedna łapką. było mi go tak strasznie zal ze postanowilismy dac mu lepsze zycie niz w klatce ze znecajacymi sie innymi zwierzetami. Mysle ze wiecej zrobic dla niego nie moglismy a byl niesamowity! wygral nawet w konkursie na pupila roku :)
Masz zlote serduszko ze wzielas ta wlasnie kuleczke. My 1 kupilismy w styczniu 2015 a w lipcu 2 bo ten 1 wyl mi:p

reklama
Też tak macie dziewczyny, że w trakcie @ Wam się tak mega chce seksu? Mnie nosi już. Chyba to to, że ostatnio z M. sie dosc mijałam, i na [emoji173]️ nie było okazji a i kiedy @ nie było, to jakoś nie było ochoty. A dziś czuje ze jakbym sie rzuciła to [emoji23][emoji23][emoji23] niech już te starania beda [emoji23]

Haha też mi się zdarzają takie chcice podczas okresu :p

Dziewczyny ile płaciliście za badania tarczycowe? te tsh ft3 i ft4?
Czy badania zrobione dwa lata temu są aktualne (po poronieniu zatrzymanym miałam robione ft3 i ft4) czy pasowało by zrobić nowe?

Czy badania zrobione dwa lata temu są aktualne (po poronieniu zatrzymanym miałam robione ft3 i ft4) czy pasowało by zrobić nowe?
Dwa lata to juz nie ważne badania, za każde badanie z osobna płaciłam średnio 17zł.

Absolutnie nie są aktualne. Ja robiłam tarczycowe w odstępie 2 msc i wyniki bardzo sie rozniły (nie stosując jeszcze lekow). Nie pamietam ile płaciłam... Ale teraz za samo tsh place chyba ponad 20 zł.

reklama
Do góry