reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja urodziłam w nocy z 27 na 28 lipca wtedy była pełnia + rekordowo najdłuższe zaćmienie księżyca [emoji23]
Oo Masakra [emoji23] tak z ciekawości- rodziłaś w terminie czy pełnia miała i na Ciebie swój wpływ. Słyszałam trochę o Tym i ciekawi mnie czy faktycznie takie coś może tak działać ;o

reklama
Oo Masakra [emoji23] tak z ciekawości- rodziłaś w terminie czy pełnia miała i na Ciebie swój wpływ. Słyszałam trochę o Tym i ciekawi mnie czy faktycznie takie coś może tak działać ;o
Urodziłam 36+4 [emoji14]
Najpierw cały dzień duszności. Skończyłam robić pazury ostatniej klientce i po niej zaraz do szpitala w 36+3. W między czasie koło 21-22 zaczęły się skurcze :) i cc na cito. 3.20 młoda była na świecie. czy pełnia miała wpływ czy przypadek to nie wiem :) bo tej nocy było nas na porodówce tylko dwie [emoji14]

Weszłam nie wiem po co na temat poronień nawykowych i chyba się przeraziłam jeszcze bardziej kolejnej ciąży i tego wszystkiego :/....
...nie wiem czy bym przetrwała stratę kolejnego aniołka :(

Dzien dobry. Jest prawie 5:00 a ja już w drodze do pracy. Na szczescie jutro wolne wiec dzisiejszy dzien już myślami bedzie z jutrem. A jeszcze jutro urodziny mam to powinno byc przyjemnie [emoji173]️

Codziennie mowię do M. że musimy myślec o różowych pokrytych prokatem plemnikach to moze sobie przyciągniemy te córeczkę ;)

Spokojnego dnia życze Wam dziewczyny! Nie piszcie tyle, bo potem nadrabiam ponad 100 postów to nie lada wyczyn ;)

Mój organizm mnie nienawidzi.. Ani okresu ani ciąży, test ten czulszy a dziś 31dc... Nie trzeba się nawet wpatrywac.
1535432111200.jpg

Załączniki

• 1535432111200.jpg
    1535432111200.jpg
    388,5 KB · Wyświetleń: 278
reklama
Do góry