reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
To gdzie się wybierasz na urlop kochana? Jakieś dalekie wojaże? Czy krajowo? Ja teraz jestem ostatni dzień w pracy i biorę wolne do końca tygodnia, ale będę chatę ogarniać :(
Od 14 do 25 wrzesnia jedziemy do Grecji(Nei Pori). To bedzie taki spozniony wypad rocznicowy.
A to masz remont czy poprostu jakies generalne porzadki?

Hej:) Ja tez mam synka z 2012 roku i staram sie o 2. Z jakiego miesiaca jest?

Też mam synka z 2012 roku. Z lipca. :-p
Weekend mnie nie było na forum i tyle naskrobalyscie że ciężko nadrobić z czytaniem.
Potancowalam trochę na weselu i poprawinach że dziś ledwo chodzę.. obcas dla mnie rzadkość na codzień więc 15 godz w butach na obcasach zrobiły swoje.. Ale co się nie robi dla bycia piękna ..
Miłego dnia dziewczynki.
U mnie 8 dc..zbliżają się fajne dni :):)

A spróbuj do kogoś innego się dostać, spróbuj jakoś nasciemniac, że rodzinny kazał ci pilną wizytę załatwić, że nie możesz czekać, że nikt cię nie chce przyjąć i takie tam [emoji4]
Bede jeszcze kombinować, bo oszaleje 2 mce :( do szpitala się próbuje dodzwonić ale oczywiście nie odbierają :/ miałam sprawdzić jeszcze progesteron i prolaktyne, ale zrobie to we wrzesniu - zbadam 3 razy w ciagu cyklu by mieć podglad czy wszystko Ok.
No i jeszcze jedno, muszę dostać się na wizyte do dentysty, muszę wyleczyć zeby przed (ciąża)... kurde muszę to wszystko jakos najszybciej załatwić- ale narazie zbytnio nie mogę się w czasie zgrać :/ jeszcze trochę i urlop to wtedy muszę wszystko już ogarnąć :) chciałabym do grudnia zajsc ❤️

reklama
Wiecie co, czasami nie rozumiem co ludzie mają w głowie jak dodają takie komentarze. Ogólnie kiedyś prowadziłam photobloga, teraz czasami coś dodam. Napisałam o tym, że do szczęścia brakuje nam 'rangi' MAMA i TATA, że kiedyś w końcu się uda a staramy się już bardzo długo. A tu takie komentarze:
upload_2018-8-27_14-46-44.png

Załączniki

• upload_2018-8-27_14-46-44.png
    upload_2018-8-27_14-46-44.png
    254,3 KB · Wyświetleń: 272
Do góry