Betii35
Fanka BB :)
Boziuuu jakie słodkości ❤I nasze corcieZobacz załącznik 891550
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boziuuu jakie słodkości ❤I nasze corcieZobacz załącznik 891550
U nas nie jest jakos zimno [emoji57]sloneczko swieci [emoji4] rano bylo 3°C wiec wtedy to tak bylo chlodno [emoji57]U was też dzisiaj tak zimno? Idzie jesień, oby tylko była złota, słoneczna.
Od 14 do 25 wrzesnia jedziemy do Grecji(Nei Pori). To bedzie taki spozniony wypad rocznicowy.To gdzie się wybierasz na urlop kochana? Jakieś dalekie wojaże? Czy krajowo? Ja teraz jestem ostatni dzień w pracy i biorę wolne do końca tygodnia, ale będę chatę ogarniać
Hej Ja tez mam synka z 2012 roku i staram sie o 2. Z jakiego miesiaca jest?
Noo mega, kurde 6 stopni w nocy było, w pracy wszyscy w bluzach zbliża się jesień :/U was też dzisiaj tak zimno? Idzie jesień, oby tylko była złota, słoneczna.
Byłam w Nei Pori, bardzo ładne miejsce! generalne porządki niestetyOd 14 do 25 wrzesnia jedziemy do Grecji(Nei Pori). To bedzie taki spozniony wypad rocznicowy.
A to masz remont czy poprostu jakies generalne porzadki?
Bede jeszcze kombinować, bo oszaleje 2 mce do szpitala się próbuje dodzwonić ale oczywiście nie odbierają :/ miałam sprawdzić jeszcze progesteron i prolaktyne, ale zrobie to we wrzesniu - zbadam 3 razy w ciagu cyklu by mieć podglad czy wszystko Ok.A spróbuj do kogoś innego się dostać, spróbuj jakoś nasciemniac, że rodzinny kazał ci pilną wizytę załatwić, że nie możesz czekać, że nikt cię nie chce przyjąć i takie tam [emoji4]
A moze akurat to ciaza. Bylo byl superOczywiście już sobie wkręcam jakieś dziwne objawy choć to serio dziwne żeby od tygodnia ciągle czuć brzuch jak na @, takie pobolewanie, a od wczoraj cisza..