reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
To gdzie się wybierasz na urlop kochana? Jakieś dalekie wojaże? Czy krajowo? Ja teraz jestem ostatni dzień w pracy i biorę wolne do końca tygodnia, ale będę chatę ogarniać :(
Od 14 do 25 wrzesnia jedziemy do Grecji(Nei Pori). To bedzie taki spozniony wypad rocznicowy.
A to masz remont czy poprostu jakies generalne porzadki?

Hej:) Ja tez mam synka z 2012 roku i staram sie o 2. Z jakiego miesiaca jest?

Też mam synka z 2012 roku. Z lipca. :-p
Weekend mnie nie było na forum i tyle naskrobalyscie że ciężko nadrobić z czytaniem.
Potancowalam trochę na weselu i poprawinach że dziś ledwo chodzę.. obcas dla mnie rzadkość na codzień więc 15 godz w butach na obcasach zrobiły swoje.. Ale co się nie robi dla bycia piękna ..
Miłego dnia dziewczynki.
U mnie 8 dc..zbliżają się fajne dni :):)

A spróbuj do kogoś innego się dostać, spróbuj jakoś nasciemniac, że rodzinny kazał ci pilną wizytę załatwić, że nie możesz czekać, że nikt cię nie chce przyjąć i takie tam [emoji4]
Bede jeszcze kombinować, bo oszaleje 2 mce :( do szpitala się próbuje dodzwonić ale oczywiście nie odbierają :/ miałam sprawdzić jeszcze progesteron i prolaktyne, ale zrobie to we wrzesniu - zbadam 3 razy w ciagu cyklu by mieć podglad czy wszystko Ok.
No i jeszcze jedno, muszę dostać się na wizyte do dentysty, muszę wyleczyć zeby przed (ciąża)... kurde muszę to wszystko jakos najszybciej załatwić- ale narazie zbytnio nie mogę się w czasie zgrać :/ jeszcze trochę i urlop to wtedy muszę wszystko już ogarnąć :) chciałabym do grudnia zajsc ❤️

reklama
Wiecie co, czasami nie rozumiem co ludzie mają w głowie jak dodają takie komentarze. Ogólnie kiedyś prowadziłam photobloga, teraz czasami coś dodam. Napisałam o tym, że do szczęścia brakuje nam 'rangi' MAMA i TATA, że kiedyś w końcu się uda a staramy się już bardzo długo. A tu takie komentarze:
upload_2018-8-27_14-46-44.png

Załączniki

• upload_2018-8-27_14-46-44.png
    upload_2018-8-27_14-46-44.png
    254,3 KB · Wyświetleń: 265
Do góry