reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej kochana! Odpowiadam na wezwanie :D w tym cyklu luz totalny, nie mierzę, nie sprawdzam, nie testuję [emoji14] i seks znowu zaczął być interesujący hahhaha [emoji23] W ogóle jakaś szczęśliwsza jestem ostatnio, nie wiem o co chodzi :) podczytuję was od czasu do czasu, ale produkcja jest przerażająca [emoji33]
A co tam u Ciebie? Wietrzenie głowy?
Ale super ze sie odezwalas:)
Bardzo dobrze ze tak na luzir podchodzisz i moze to zaowocuje.
Ja tez wzielam na luz. Nie licze,nie robie testow owu i nie mam zamiaru testowac ciazowo(no chyba ze @ sie spozni z 3 dni). Maz tez zdziwiony bo wczoraj glowa mi pekala i odmowilam mu przytulanek a on do mnie to co juz nie masz parcia takiego na dziecko. Teraz mysle co ma byc to bedzie. Bardziej mysle juz o wczasach we wrzesniu:)

reklama
Tak na prawdę to od kwietnia tego roku, czyli 4 cykle. Chociaż mam problemy hormonalne, więc teraz w sierpniu miałam monitoring cyklu i w piątek 24.08. miałam owulację i pęknięcie pęcherzyka. Mam ogromną nadzieję, że @ nie będzie. A jak u Ciebie?
To 3mam kciuki by @ nie przyszla. Ja lacznie staram sie 12cykli(teraz jest) ale mialam tez mala przerwe miedzy nimi bo mialam operacje usuniecia torbieli wraz z jajnikiem i jajowodem. Licze ze w koncu uda sie mi:)

Ale super ze sie odezwalas:)
Bardzo dobrze ze tak na luzir podchodzisz i moze to zaowocuje.
Ja tez wzielam na luz. Nie licze,nie robie testow owu i nie mam zamiaru testowac ciazowo(no chyba ze @ sie spozni z 3 dni). Maz tez zdziwiony bo wczoraj glowa mi pekala i odmowilam mu przytulanek a on do mnie to co juz nie masz parcia takiego na dziecko. Teraz mysle co ma byc to bedzie. Bardziej mysle juz o wczasach we wrzesniu:)
To gdzie się wybierasz na urlop kochana? Jakieś dalekie wojaże? Czy krajowo? Ja teraz jestem ostatni dzień w pracy i biorę wolne do końca tygodnia, ale będę chatę ogarniać :(

To 3mam kciuki by @ nie przyszla. Ja lacznie staram sie 12cykli(teraz jest) ale mialam tez mala przerwe miedzy nimi bo mialam operacje usuniecia torbieli wraz z jajnikiem i jajowodem. Licze ze w koncu uda sie mi:)
Również 3mam kciuki. Fajnie, że tu trafiłam, można się razem powspierać. To już teraz powinnaś mieć z górki - czekamy razem na brak @ :D

reklama
Hej i tak jak mówiłam dziś u mnie 1dc i wszystko byłoby ok gdyby nie ten okropny ból :baffled: nie cierpię pierwszego dnia @ dobrze że dziś wolne tylko parę spraw mam do załatwienia....
@Ka.2606 tak myślę że w prezencie od was będzie wysyp krseczek:)
Też nie lubię jak @ przychodzi ale 1 dzień @ to 1 dzień ciąży i za to trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry