Kasienka3b
Fanka BB :)
Te @ to proba naszej cierpliwosciA mi się coś zbiera ta @ i zebrać nie może :/ nie lubię na nią czekać :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te @ to proba naszej cierpliwosciA mi się coś zbiera ta @ i zebrać nie może :/ nie lubię na nią czekać :/
Mojemu synowi też się zdarzy jakieś nie ładne słowo ale on wie że tak nie wolno ma już 6lat więc już cwaniaczek .Kasiula u mnie druga ciąża tez byla pełną strachu i obaw po pierwszej straconej, tylko że ja pół roku wcześniej zanim zaszłam miałam CC i jak zaszłam w ta drugą szczęśliwą to byłam tak przewrażliwiona i wpatrzona w swój organizm że z każdym np minimalnym skurczem czy skokiem ciśnienia leciałam czy dzwonilam do lekarza i panikowalam. No ale warto było bo po 9mcach przytuliłam mojego synka [emoji4] ktory teraz ma 5lat i jest u babci i właśnie dzwoniła że mój syn a jej wnuczek przeklina jak Szwecji [emoji43] skąd, jak i gdzie to podlapal? [emoji33]
Ja tez nie lubie [emoji35] od rana tak mnie coli brzuch ze masakra a do @ jeszcze tyle czasu, wolalabym zeby juz przyszła [emoji849]A mi się coś zbiera ta @ i zebrać nie może :/ nie lubię na nią czekać :/
Ja tez nie lubie [emoji35] od rana tak mnie coli brzuch ze masakra a do @ jeszcze tyle czasu, wolalabym zeby juz przyszła [emoji849]
Jest duze ryzyko gdy łożysko umiejscowi się na przedniej ścianie macicy lub tuż przy ujściu. Właśnie miałam przodujące, do tego skakało mi mocno ciśnienie i to też prawdopodobnie było przyczyną. Dlatego w drugiej ciąży non stop kontrolowałam o zapisywałam wyniki.Ojeju powiem ci, że zawsze podziwiam kobiety, że przeszły przez taką tragedie są tego jakieś powody, że łożysko się odkleja czy tak po prostu?
Raczej nie [emoji6] 1[emoji173] w 14dc czyli dwa dni przed owu więc nie [emoji6]Jest szansa, że nie przyjdzie? [emoji848]
Pierwszy poród martwy przez CC, potem synek przez CC szczęśliwie i zdrowy dzięki Bogu, no i dwa lata temu zabieg bo poronienie zatrzymane, ale tak jak piszesz mimo strachu stajemy do walki o jeszcze jednego dzidziulka z maleńkimi stópkami [emoji7][emoji7][emoji7] i uda nam się. [emoji123]Mojemu synowi też się zdarzy jakieś nie ładne słowo ale on wie że tak nie wolno ma już 6lat więc już cwaniaczek .
To miałaś CC w tej ciąży poronnej? Ja jestem i będę dodatkowo przewrażliwiona bo najpierw żeby nie poronic się będę martwić a potem żeby zdrowe bo córkę mam już chora . Mnustwo starchu i stresu ale chęć jeszcze jednego dziecka jest silniejsza . Może ktoś pomyśli że wariatka jestem Bo mam już dzieci
...
A mnie właśnie nie boli jak chyba już od półtora tygodnia codziennie coś to teraz objawy się wyciszyły już wolałabym ją dostać bo nie lubię pomimo wszystko na nią czekać :/Ja tez nie lubie [emoji35] od rana tak mnie coli brzuch ze masakra a do @ jeszcze tyle czasu, wolalabym zeby juz przyszła [emoji849]