reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja czuje jakbym widziała gorzej, rozmazuje mi się obraz, może to ze zmęczenia. Widzę słabo wszystko co jest dalej, ale miałam już wadę przed ciąża, że właśnie wszystko co jest bliżej super widzę, ale to co dalej to masakra. Nawet menu w MC Donaldzie słabo widzę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] mam ogólnie okulary, powinnam nosić do czytania, oglądania telewizji, ale nie nosze [emoji45]
Ja też jestem krotkowidzem jak Ty. Ale ja mam - 7 i - 7.25.
za dziecka bardzo dużo czytała w złym świetle i mam pracę mocno nadwyrezajaca wzrok.

reklama
[emoji45][emoji45] To może coś w tym jest [emoji17] No nic, będę musiała odwiedzić okuliste

Moja mama np nie może już zajść w ciąże bo może stracić wzrok i tak już na jedno nie widzi były prawdopodobieństwa ze ma stwardnienie rozsiane wiec ciąża już nie wchodzi w grę

Ja też jestem krotkowidzem jak Ty. Ale ja mam - 7 i - 7.25.
za dziecka bardzo dużo czytała w złym świetle i mam pracę mocno nadwyrezajaca wzrok.
No właśnie o to mi chodziło [emoji9] Ja aż takiej dużej nie mam, kurcze nie pamiętam jak u mnie ale wiem, że w jednym oku mam gorszą wadę. No i teraz jak zaszłam to coś zaczęło się dziać, czuje, że naprawdę widzę gorzej. [emoji17] Oczy mnie też bolą, są wrażliwe strasznie na światło [emoji17] Rozumiem Cię.

Bardzo współczuję Mamie [emoji17]

Niestety Przede mną mama poroniła i tak prawdę mówiąc nie powinnam powstać w czasie w którym powstałam bo za szybko [emoji23] Powinna odczekać a. Wyszło jak wyszło [emoji4] 28 mam owulacje i tego dnia. Mam wyjecha na działkę na której powstawała może tam mi się poszczęści [emoji23][emoji23]

Ka no dziwne mam te @ po ciąży ale byłam u gina i on mówi że jest ok. Brałam na początku tabsy żeby się uregulowało ale tylko przez pół roku.

My już po dentyście ale młody się wyrywał więc musiałam go na siłe przytrzymać.

Tez mam wade wzroku mam -1 co prawda niby nie dużo ale bez okularów nic nie widze
Co do pomadek to uwielbiam te z biedronki bell matowe mam wszystkie i są świetne, jeśli chodzi o lakiery to mam lampe i sama sobie robie hybrydy.

Niestety Przede mną mama poroniła i tak prawdę mówiąc nie powinnam powstać w czasie w którym powstałam bo za szybko [emoji23] Powinna odczekać a. Wyszło jak wyszło [emoji4] 28 mam owulacje i tego dnia. Mam wyjecha na działkę na której powstawała może tam mi się poszczęści [emoji23][emoji23]
[emoji17][emoji17] Ja też zaszłam w ciążę od razu po poronieniu. Czasami tak się dzieje po coś. I trzeba się cieszyć [emoji9]

To działajcie [emoji16][emoji64]

Mamusie jak radziłyście sobie ze zmęczeniem w ciąży? Nie chce spać bo ile można i tak zasypiam już o 20, wczoraj chciałam się przemęczyć i spróbować wytrzymać dłużej ale ciężko, oczy zaczęły boleć i łzawić już. Mogłabym spać cały czas [emoji17] Może są jakieś sposoby? Coś na pobudzenie tak naturalnie [emoji17]

Mamusie jak radziłyście sobie ze zmęczeniem w ciąży? Nie chce spać bo ile można i tak zasypiam już o 20, wczoraj chciałam się przemęczyć i spróbować wytrzymać dłużej ale ciężko, oczy zaczęły boleć i łzawić już. Mogłabym spać cały czas [emoji17] Może są jakieś sposoby? Coś na pobudzenie tak naturalnie [emoji17]
Śpij póki możesz!
Na to nie ma lekarstwa :) takie są początki.

reklama
Do góry