reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja mam ginekologa w przyszłym tyg też o tym powiem. Miałam taki sam problem z policzeniem ilości uderzeń [emoji45] Wstałam rano już z takim uczuciem jakby mi serce miało z piersi eksplodować, albo conajmniej zawał. Ja przed ciąża miałam problem z sercem kołatania serca, nierówne bicie. Przyśpieszone tętno bez przyczyny.

Ja magnez kiedyś brałam cały czas właśnie na kołatania serca później przestałam.

Idź idź kochana, żebyś była spokojna może lekarz coś poleci [emoji45] mam nadzieję, że mi też.

Dziewczyny a z tym wzrokiem? To ze zmęczenia mi się wszystko rozmazuje? Jakbym gorzej widziała
po pierwszej ciazy poszlam do okulisty od razu -1,75:p w chwili obecnej mam -2 i astygmatyzm w oku lewym;p
zapomnialam dodac jeszcze ze przy tym waleniu serca oblewały mnie też poty.

taki był cichy plan:p zeby nie biegac z wielkim brzuchem przez lato ale jakby sie tak zdarzylo to mówi się trudno. Grunt żeby dzidzia była zdrowa.

zauwazylam po luteinie ze zostaja mi jakies drobinki po tej tabletce...
Tak :) luteina się wchłania a resztki tabletki będą wyplywac.
No ja mam obydwoje z lipca [emoji23] Maja miała być sierpniowa ale chyba chciała skrócić moje męki [emoji23]

nie cierpię nova testu;p Kup sobie w aptece DOZ testy ich marki duo pack.. za 14.99 masz test strumieniowy i plytkowy. nie oklamal mnie jak byl cien to byla ciaza. inaczej nawet cienia nie bylo.
Kupiłam wczoraj z DOZ płytkowy . I też wyszedł mi cień . Bobo test strumieniowy wyszła już kreseczka lepsza chociaż bardzo jasna.

reklama
Do góry