reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Eh dziewczyny to normalne? Budzę się teraz z rana i serce mi tak bije jakbym miała mieć conajmniej zawał [emoji45]
Kochana mialam to 2 dni temu... az wyszlam na dwor z psem by sie dotlenic.. serce myslalam ze mi wyskoczy... nawet nie umialam policzyc ilosci uderzen by zmierzyc sobie puls... w oczach obraz rozmazany... myslalam ze zemdleje tak mi sie krecilo. po jakims czasie przeszlo ale z godzine na pewno mnie trzymalo.
to moze byc niedobor magnezu. w 1szej ciazy bralam magnezin bo mialam straszne dretwienie konczyn.. i te kolatanie serca tez poprzedzila mi zdretwiala dłon mialam uczucie jakby mi wibrowała.
ja szukam sobie innego ginekologa na 1szy tydzien wrzesnia bo nie wytrwam do 20 z informacja czy serduszko juz jest i powiem o tym moze cos zaleci.

reklama
Usg pokazuje tylko czy nie ma stanu zapalnego, zmian w obrębie ciągłości ścian, stanow zapalnych . Ale Nie sprawdzi czy nie ma helikobacter itp. Więc dla mnie to pic na wodę. I lekarz po samym usg nie może stwierdzić na 100% czy to choroba czy słaby żołądek.
Ale tyle w temacie z mojej strony :) sama przez to przechodziłam dlatego napisałam :) a kazdy robi co chce :)
I nie chce nikogo pouczać ani nic [emoji14]

Dziękuje za info Umówię się na wizytę [emoji4]

Mój dzisiejszy test. Jutro albo pojutrze planowany termin okresu.
IMG_20180825_085543.jpg

Załączniki

• IMG_20180825_085543.jpg
    IMG_20180825_085543.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 229
Kochana mialam to 2 dni temu... az wyszlam na dwor z psem by sie dotlenic.. serce myslalam ze mi wyskoczy... nawet nie umialam policzyc ilosci uderzen by zmierzyc sobie puls... w oczach obraz rozmazany... myslalam ze zemdleje tak mi sie krecilo. po jakims czasie przeszlo ale z godzine na pewno mnie trzymalo.
to moze byc niedobor magnezu. w 1szej ciazy bralam magnezin bo mialam straszne dretwienie konczyn.. i te kolatanie serca tez poprzedzila mi zdretwiala dłon mialam uczucie jakby mi wibrowała.
ja szukam sobie innego ginekologa na 1szy tydzien wrzesnia bo nie wytrwam do 20 z informacja czy serduszko juz jest i powiem o tym moze cos zaleci.
Skoki tętna są okropne. Mój mąż zwalnial się z pracy żeby odebrać syna z przedszkola bo ja bym nie doszła. A upaly to jeszcze potegowaly. Wy rodzicie na wiosnę to fajnie bo z wielkim brzuchem na upałach męczyć się nie będziecie :D

Ja mam ginekologa w przyszłym tyg też o tym powiem. Miałam taki sam problem z policzeniem ilości uderzeń [emoji45] Wstałam rano już z takim uczuciem jakby mi serce miało z piersi eksplodować, albo conajmniej zawał. Ja przed ciąża miałam problem z sercem kołatania serca, nierówne bicie. Przyśpieszone tętno bez przyczyny.

Ja magnez kiedyś brałam cały czas właśnie na kołatania serca później przestałam.

Idź idź kochana, żebyś była spokojna może lekarz coś poleci [emoji45] mam nadzieję, że mi też.

Dziewczyny a z tym wzrokiem? To ze zmęczenia mi się wszystko rozmazuje? Jakbym gorzej widziała

reklama
Skoki tętna są okropne. Mój mąż zwalnial się z pracy żeby odebrać syna z przedszkola bo ja bym nie doszła. A upaly to jeszcze potegowaly. Wy rodzicie na wiosnę to fajnie bo z wielkim brzuchem na upałach męczyć się nie będziecie :D
taki był cichy plan:p zeby nie biegac z wielkim brzuchem przez lato ale jakby sie tak zdarzylo to mówi się trudno. Grunt żeby dzidzia była zdrowa.

zauwazylam po luteinie ze zostaja mi jakies drobinki po tej tabletce...

Do góry