reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Baffi26 progesteron nie może świadczyć o ciąży... U mnie była inna sytuacja, bo badałam już wcześniej, a teraz po prostu w ciągu 12 godzin wzrósł 300% i ginekolog była ciekawa jak to możliwe i wpadła tylko na ciążę (wyniki wysyłam jej mailem).

@Sesil to nie jest jeszcze powiedziane, niektórym bardzo późno wychodzi... Czytałam o wynikach bety wczoraj i pisały dziewczyny, że w 24-6 dniu nic im nie wyszło a np. w 31 już tak.

Zrobiłam dzisiaj test o czułości 10 i też mi nie wyszedł, mimo że beta wczoraj wyszła 17... I z porannego moczu.
Ciekawa byłam kiedy zadziała test.

reklama
@Baffi26 progesteron nie może świadczyć o ciąży... U mnie była inna sytuacja, bo badałam już wcześniej, a teraz po prostu w ciągu 12 godzin wzrósł 300% i ginekolog była ciekawa jak to możliwe i wpadła tylko na ciążę (wyniki wysyłam jej mailem).

@Sesil to nie jest jeszcze powiedziane, niektórym bardzo późno wychodzi... Czytałam o wynikach bety wczoraj i pisały dziewczyny, że w 24-6 dniu nic im nie wyszło a np. w 31 już tak.

Zrobiłam dzisiaj test o czułości 10 i też mi nie wyszedł, mimo że beta wczoraj wyszła 17... I z porannego moczu.
Oo.. serio? To mnie pocieszyłas :)
Dziękuję i gratuluję :) muszę nadrobić wczorajsze, chyba jeszcze bnie doczytałam o Twoim sukcesie :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Staram się Was nadrobić ale nie ogarniam ;-) Gratuluje serdecznie tym, którym się udało :-))))))

Gratulacje :-) a to ciekawe z tym testem ;-) niby czułe a wcale nie ;-)

Witam Was kochane w 1dc,@ troche sobie pożartowała ze mnie ;)

Ale mam dobry humor!
Jakie plany na weekend?

reklama
Witajcie u mnie wykres robi się obiecujący, chociaż nadal jestem sceptyczna do metody mierzenia temperatury. Po południu robię test owulacyjny :-) Czy to prawda żeby nie pić nic 2 h przed?

Załączniki

• Screenshot_20180302-075500~2.png
    Screenshot_20180302-075500~2.png
    39,7 KB · Wyświetleń: 73
Do góry