reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@kari21 cieszę się że dalej walczysz, będę się modlić żeby w końcu wszystko się u Ciebie ułożyło. Masz w sobie dużo siły mimo wszystko, trzymam kciuki żebyś szybko wróciła do sprawności, psychicznej szczególnie, bo wiem jak to jest na antydepresantach. Wracaj do nas szybko:*

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ogólnie pana Romualda (jeśli o niego chodzi) nie darzę sympatią. Bardzo mnie wzburzyło i oburzyło ordynarne zachowanie do prof. Chazana, jego podejście do aborcji, do sprawy sumienia lekarzy...sposób jaki wtedy mi wyrył się w pamięci nie jest pozytywny.
Oby wszystko było po Twojej myśli @kari21 i obys dobrze trafiła.

Oby byl cudotworca. Bo ja to juz potrzebuje konkretnego cudu. Nakgorzej ze chcialabym juz dzialac a musze poczekac az hormony sie wyrownaja itp itd. Trzymajcie kciuki i dzieki :)

Kojarzę z tv tego Debskiego [emoji5]. Gościu za każdym razem mądrze mówił [emoji5].

Kari21 trzymam kciuki[emoji5]. Będzie dobrze :). I czekamy na wiadomości od Ciebie [emoji5].

3jgx3e3kfy69cdb8.png

Dziewczyny kochane ja was nie nadrobie, podnosze sie powoli z tej kolejnej mojej prywatnej tragedii i zaczynam ostra walke. Tym czasem wytaczam ostra artylerie, w zamiarze usuniecie zrostow, lekarz Debski z Warszawy znany ze spraw "beznadziejnych" (umowiona wizyta na 9 kwietnia) dalej badania jakie doktor zleci, szukanie przyczyn, leczenie i dopiero rusze z pelna para. Mam nadzieje ze po tym czasie uda nam sie tez szybko zajsc jak w te poprzrdnie 3 ciaze (za kazdym razem pierwsze cykle tak naprawde) bo o poprzednie sie staralismy kilka miesiecy. I ze w koncu bedzie kolejna ciaza zdrowa, nie wczesniej niz za kilka dobrych miesiecy... na sam zabieg musze na pewno kilka mies zaczekac a potem nie wiem ile rekonwalescencji plus zobaczgmy jak wyjda badania i jak dlugo bedzie trzeba szukac. Narazie od dzis zaczynam na nowo antydepresanty zeby szybciej dojsc do siebie psychicznie co za tym tez idzie fizycznie. Za jakis czas wroce, moze dopiero na starania 2019 a wy tu badzcie juz do tego czasu dawno zafasolkowane :* buziaki i dziekuje za wasze wspaniale wsparcie. Bede sie odzwywac od czasu do czasu, dam znac jak badania :)
Daj znać koniecznie co po lekarzu i trzymaj się dzielnie! :) Z moim tempem zachodzenia, to pewnie i tak mnie prześcigniesz ;)

Dziewczyny kochane ja was nie nadrobie, podnosze sie powoli z tej kolejnej mojej prywatnej tragedii i zaczynam ostra walke. Tym czasem wytaczam ostra artylerie, w zamiarze usuniecie zrostow, lekarz Debski z Warszawy znany ze spraw "beznadziejnych" (umowiona wizyta na 9 kwietnia) dalej badania jakie doktor zleci, szukanie przyczyn, leczenie i dopiero rusze z pelna para. Mam nadzieje ze po tym czasie uda nam sie tez szybko zajsc jak w te poprzrdnie 3 ciaze (za kazdym razem pierwsze cykle tak naprawde) bo o poprzednie sie staralismy kilka miesiecy. I ze w koncu bedzie kolejna ciaza zdrowa, nie wczesniej niz za kilka dobrych miesiecy... na sam zabieg musze na pewno kilka mies zaczekac a potem nie wiem ile rekonwalescencji plus zobaczgmy jak wyjda badania i jak dlugo bedzie trzeba szukac. Narazie od dzis zaczynam na nowo antydepresanty zeby szybciej dojsc do siebie psychicznie co za tym tez idzie fizycznie. Za jakis czas wroce, moze dopiero na starania 2019 a wy tu badzcie juz do tego czasu dawno zafasolkowane :* buziaki i dziekuje za wasze wspaniale wsparcie. Bede sie odzwywac od czasu do czasu, dam znac jak badania :)

Ja będę mieć usuwany zrost 9kwietnia,bo też usłyszałam że to może „pomóc”
Powodzenia :) trzymam za Ciebie kciuki

Powodzenia! [emoji8]

reklama
Do góry