reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hmm, to myślę że damy sobie trzy cykle, jak się nie uda to lecę do ginekologa chociażby na jakiś monitoring :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Jasne ;)
Ja jestem trochę dziwna i uwielbiam wszystko mieć ogarniętę czasem wcześniej niż to możliwe :p
No i do dentysty jeszcze poleciałam ;p kończę leczyć zęby właśnie ;p

reklama
Witam;) W koncu w domku po pracy, synek po cycku już zadowolony:p widzę że rozmowa krążyła wokół imion. Jeżeli będę miec drugiego synka to dam mu na imię Miłosz, w domku mam już Mateuszka ja sama mam zresztą imię na M;) A jeśli była by córcia to nie mam pomyslu:p gratuluję dziewczynom ktore zobaczyly 2 kreseczki:) ja to może zatestuje w niedziele. Chyba że mój okres niespodzianka mnie nawiedzi:D

@piorunem ładny wynik progesteronu tak na marginesie [emoji5]. Życzę aby był cały czas taki wynik[emoji5].

3jgx3e3kfy69cdb8.png

Piorunem ogromne gratulacje!

Dziś u mnie 21 dc, cycki bola od wczoraj. Szyjka dosc wysoko, twarda, zamknieta i troche sluzu przy niej, hmm... nie wiem jak mam to interpretować.

Ale chyba nie dane mi bedzie sie dowiedziec, bo malzonek poszedl dzis na poczte odebrac przesylke z apteki internetowej z testami ciazowymi i przesylka zaginela :( :( :( :( :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jezeli chodzi o imiona to mam kilka chłopięcych ktore mi się podobają za to z dziewczynką miałabym problem bo nic mi się kurcze za bardzo nie podoba :p
A miesiąc dobry na urodzenie dziecka? Kazdy :)

Ciążę którą teraz poroniłam miałabym termin na 23.08 a sama mam 10.08 urodziny więc miałabym super prezent ale niestety skończyło się tak jak się skończyło :(
Ale teraz czekam na @ ktora zjawi się na dniach i jedziemy z koksem :D
A sadzac po wysypie II nie wyobrażam sobie nie być nimi zarażona haha :D :*

@piorunem ładny wynik progesteronu tak na marginesie [emoji5]. Życzę aby był cały czas taki wynik[emoji5].

3jgx3e3kfy69cdb8.png

Właśnie zastanawiałam się czy dobry czy nie, ale postanowiłam nic nie czytać i czekać cierpliwie, a nie jak dzisiaj :p oczywiście jestem przeziębiona i chyba to odebrało mi trzeźwość umysłu :p

reklama
Właśnie zastanawiałam się czy dobry czy nie, ale postanowiłam nic nie czytać i czekać cierpliwie, a nie jak dzisiaj [emoji14] oczywiście jestem przeziębiona i chyba to odebrało mi trzeźwość umysłu :p
Dobry masz wynik, na początku powinien być 21,6 później powinien wzrastać [emoji5]. U mnie na początku był 21,06 później spadł do 15, 60. Najmniej może być 10 więc gin od razu przepisał mi duphaston 2x dziennie po 1 tabletce [emoji5]. Oczywiście piszę to co ja wiem a Twoj gin sam oceni co i jak [emoji5]

3jgx3e3kfy69cdb8.png

Do góry