reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mnie przyjęli rano "na oddział" ale bez łóżka, czekałam tylko na zabieg. o 15 byłam już z wypisem, wolna. Dostajesz zastrzyk z ketanolu i (nie strasze absolutnie) bolało mnie jak cholera. Ale w tym samym cyklu ciąża, więc zrobiłabym to jeszcze raz, wiedząc jaki jest efekt :) tym bardziej,że boli maks 5 minut, nie więcej.
Podobno nawet jak masz drożne jajowody to ten kontrast je rozszerza i przepłukuje i plemniczki mają łatwiej :)
Po ketonalu zeszlabym z tego swiata. Fajnie ze to tak zadzialalo u Ciebie:)

reklama
Ale mi przypomnialas.... Ja mam 24 testy chemiczne... Ciekawe czy moge miec.. Musze zadzwonic. Zdazylam miec testy na rekach, teraz mialam miec na plecach i nie wiem jak sie to ma do ciezarnej.

Bylam uczulona tylko na Nikiel a tu w pracy na pylki ciagle zapalenie oskrzeli, do tego doszlo ze jakis skladnik w zelu do usg, ktg mnie uczula i musze miec na wodę .. :(

Ale mi przypomnialas.... Ja mam 24 testy chemiczne... Ciekawe czy moge miec.. Musze zadzwonic. Zdazylam miec testy na rekach, teraz mialam miec na plecach i nie wiem jak sie to ma do ciezarnej.

Bylam uczulona tylko na Nikiel a tu w pracy na pylki ciagle zapalenie oskrzeli, do tego doszlo ze skladnik w zelu do usg, ktg mnie uczula i musze miec na wodę .. :(
O kurcze to faktycznie.
U nas w rodzinie są alergie właśnie pokarmowe - głównie na białko mleka krowiego. Mąż jeszcze pomidory i jaja.
Moja siostra i szwagier na kota. A my kota mamy [emoji23] więc mam nadzieję że Majce alergia na kota nie wyjdzie.

Witajcie dziewczyny ja chyba zwariuję albo już mi odbija całkowicie 8-)
Wczoraj dostałam @ przynajmniej tak myślałam, normalnie tak jak zawsze zaczyna się u mnie od plamienia. Niestety dzisiaj nadal plamienie, brzuch boli, krzyż boli ale nie jest to @ jak zawsze u mnie. Zrobiłam test ciążowy oczywiście negatywny. Sama już nie wiem co o tym myśleć :(

Witajcie dziewczyny ja chyba zwariuję albo już mi odbija całkowicie 8-)
Wczoraj dostałam @ przynajmniej tak myślałam, normalnie tak jak zawsze zaczyna się u mnie od plamienia. Niestety dzisiaj nadal plamienie, brzuch boli, krzyż boli ale nie jest to @ jak zawsze u mnie. Zrobiłam test ciążowy oczywiście negatywny. Sama już nie wiem co o tym myśleć :(
Kochana ja 15 lipca dostalam malpe ktora skladala sie z samego plamienia i pozniej na 2 dni lekkiego krwawienia. Nie odczulam w ogole ze to @. Teraz upaly samopoczucie ciezkie, jakis stres różnie reagujemy. Moze to nic takiego tak naprawdę. A jesli cię niepokoi zawsze mozesz ics do gina ktory zbada cie po @.

Kochana ja 15 lipca dostalam malpe ktora skladala sie z samego plamienia i pozniej na 2 dni lekkiego krwawienia. Nie odczulam w ogole ze to @. Teraz upaly samopoczucie ciezkie, jakis stres różnie reagujemy. Moze to nic takiego tak naprawdę. A jesli cię niepokoi zawsze mozesz ics do gina ktory zbada cie po @.
Niech tylko poniedziałek będzie to od razu do ginekologa idę. Czy u Ciebie to plamienia to była ciąża?

reklama
Syn też miał alergie na białko mleka krowiego więc się liczyłam z tym że i Maja będzie uczulona. Tym bardziej że u nas z rodzinie sami alergicy.
U mnie dwojka dzieci mialy uczulenie na mleko krowie a ja ich piersia karmilam to wiec i ja musialam byc na takiej diecie.wszedzie pchaja dodatki mleczne np serwatke.musialam czytac wszystkie etykiety.Dam ci nadzieje ze dzieci z tej alergii wyrosly po ukonczeniu roku juz nie mialy.dzis maja 9 i 13 lat i po alergii sladu nie widac.Dodam ze nie licze na to ze jak Marika sie urodzi ze bedzie inaczej . Dolacze z dieta bez mleka i nabialu do ciebie.

Do góry