reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Gosiu to masz tylko 1 jajowod teraz czy jak? Przepraszam ze pytam bo moglam przeoczyc jak pisalas o tym.
Dwa, lekarze którzy mnie operowali stwierdzili, że uszkodzenie jajowodu nie jest na tyle duze żeby je usuwać no i wzięli pod uwagę mój wiek jakkolwiek to znaczy. Mam dwa jajowody, nie miałam badania drożności i póki co nie chcę go mieć.

reklama
Ja od początku miałam przeczucie na chłopca więc od początku miał być Jan :)a tu psikus i na 80% dziewczynka

To identycznie jak u mnie [emoji846] nawet w lekkim szoku byłam, ze jednak dziewczynka, ale w sumie to dobrze bo dla chłopaka zero typów imion i żadne nam się nie podoba na tyle by nazwać nim dziecko [emoji846] wiec problem z głowy [emoji846]

Do góry