dzis jest nie do poznania. nie ma w ogole nawet stanu podgoraczkowego.No to duza pannica Duzo pomoze tez Ci przy 2 bobo. Jeszcze raz zdrowka:*
niech juz tak zostanie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzis jest nie do poznania. nie ma w ogole nawet stanu podgoraczkowego.No to duza pannica Duzo pomoze tez Ci przy 2 bobo. Jeszcze raz zdrowka:*
Gosiu to masz tylko 1 jajowod teraz czy jak? Przepraszam ze pytam bo moglam przeoczyc jak pisalas o tym.Oj ani nie w ciąży a ni po rozwiązaniu. Ciąża pozamaciczna zakończona w 10tc przez pęknięcie jajowodu (krwotok wewnętrzny). Zaszłam w ciażę grudniu 2014.
Ja jestem slepa Dopiero jak zaznaczylas to na 2 zdjeciu ujrzalam minimalny cien.ja widzę
Zobacz załącznik 890636
Zobacz załącznik 890635
na moje oko bardzo wczesna ciaza... bardzo podobny test do mojego. od tego testu w 9dpo zrobilam test kolejny i bete 4 dni pozniej ktora wynosila 40,92
To super. Oby to byl taki 1 dniowy wybryk.dzis jest nie do poznania. nie ma w ogole nawet stanu podgoraczkowego.
niech juz tak zostanie.
Nie myśl tak [emoji6] przeciez dopiero zaczynacie, nie ma co sie tak nastawiac [emoji6]
Ja sobie chyba wygadalam ze to wcale nie bedzie latwe, ze szybko nie zajde i faktycznie tak jest [emoji57]
Dwa, lekarze którzy mnie operowali stwierdzili, że uszkodzenie jajowodu nie jest na tyle duze żeby je usuwać no i wzięli pod uwagę mój wiek jakkolwiek to znaczy. Mam dwa jajowody, nie miałam badania drożności i póki co nie chcę go mieć.Gosiu to masz tylko 1 jajowod teraz czy jak? Przepraszam ze pytam bo moglam przeoczyc jak pisalas o tym.
mów!Dziewczyny coś bym wam powiedziała ale się strasznie boje [emoji20]
My nie naciskamy, jak będziesz czuła potrzebę się wygadać to wal śmiało, po to jest ten wątek.Dziewczyny coś bym wam powiedziała ale się strasznie boje [emoji20]
Ja od początku miałam przeczucie na chłopca więc od początku miał być Jan a tu psikus i na 80% dziewczynka